Aanbod specifiek voor uitgevers en auteurs

ht c hanneke tinor centi boekenHT-C Communicatie en Marketing biedt de boekenbranche een specifiek aanbod aan diensten.

U kunt ons inschakelen als boekmarketeer, commissionair, literair agent en voor het schrijven van recensies, persberichten, redactionele artikelen en het redigeren van uw manuscript.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van uitgeverijen, auteurs, journalisten, redacties etc.

 

De mogelijkheden:

Communicatie en publiciteit

U bent uitgever of auteur en u wilt een boek onder de aandacht brengen. Hoe gaat u dat aanpakken? Dat lijkt eenvoudig, maar in de praktijk gaat er vaak onnodig veel tijd zitten in een actieve benadering richting pers en handel.

Literair agent

manuscript HT C communicatie en marketingU hebt een manuscript geschreven en ziet dat uiteraard graag uitgegeven. Wij helpen u met het vinden van de (juiste!) uitgever voor uw boek.

Wij beoordelen eerst uw manuscript. Wanneer wij uw manuscript goed bevonden hebben, dan gaan wij met elkaar in overleg, In dit gesprek geeft u aan wat u verlangt van uw uitgever. Op basis van deze wensen, in combinatie met onze kennis binnen de uitgeverswereld, selecteren wij een drietal uitgevers die wij benaderen om hen te interesseren voor uw manuscript.

Synopsis en boekvoorstel

Vrijwel alle uitgeverijen vragen om een synopsis. Dit is een korte samenvatting van een manuscript, maximaal één A4. Het is echter verstandiger om een ‘bookproposal’ ofwel boekvoorstel te sturen.

Boekmarketing en Commissionair

HT-C Communicatie en Marketing kan de marketing van uw boek voor haar rekening nemen bij de boekhandel en desgewenst voor u optreden als commissionair. Wij benaderen dan de boekhandel om hen te enthousiasmeren voor uw boek.

Redactie van manuscripten

Of u nu uw boek in eigen beheer wilt uitgeven of het wilt aanbieden aan een uitgever, een goede redactie is onontbeerlijk. Een goede redactie zorgt ervoor dat u een volwaardig manuscript kunt insturen.

Recensie

Wij schrijven een recensie van het door u geschreven c.q. zojuist uitgegeven boek en plaatsen dat op www.hanneketinorcenti.nl en diverse vooraanstaande boekensites.

Persbericht

Wij schrijven een persbericht en sturen dat naar een persbestand dat aansluit bij uw doelgroep. Ons persbestand bestaat uit landelijke en regionale dag-, week- en streekbladen, tijdschriften en magazines, zowel online als papier,  blogsites, radio en televisie.

Tarieven

Op aanvraag.

laptop red htc communicatie

 

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516

Blijf op de hoogte: