René van Rooij presenteert roman ‘Het korte leven van Heleen’ bij Scheltema in Amsterdam!

Op 12 april om 16.00 uur a.s. zal auteur René van Rooij, zijn nieuwe roman ‘Het korte leven van Heleen’ presenteren bij Boekhandel Scheltema aan het Rokin 9 in Amsterdam. Als sprekers zullen deze middag Liesje Schreuders (literatuurhistorica en auteur), Mr. Karel van der Graaf, oud-klasgenoot van de auteur en gepensioneerd kantonrechter en Mark Swan, editor van het volgende boek van Van Rooij optreden.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Auteur Tomica Scavina komt naar Nederland!

Onze klant, KLIN, vertaalt boeken van vooraanstaande Kroatische auteurs in het Nederlands en geeft die vervolgens voor de Nederlandse markt uit. Een van de auteurs van KLIN is Tomica Šćavina. Op 16 februari a.s. presenteert zij haar heerlijke roman 'De idealist' bij Boekhandel Pegasus in Amsterdam!

Lees meer

Afdrukken E-mail

Wat een goed boek....

In opdracht van Uitgeverij Ellessy ben ik een manuscript aan het redigeren. Het betreft 'Sonata' van auteur Natascha Hoiting dat medio april zal verschijnen. Niets bijzonders zo zult u zeggen. Nou.... dat is het wél, want 'Sonata' is namelijk een bijzonder goed boek en ik raad u dan ook aan naar de winkel te rennen zodra 'Sonata' daar te koop is.

Lees meer

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516

Blijf op de hoogte: