Aanbod specifiek voor uitgevers en auteurs

HT-C Communicatie en Marketing heeft voor uitgevers en auteurs een specifiek aanbod aan diensten. U kunt ons inschakelen als boekmarketeer, commissionair, literair agent, voor het schrijven van recensies, persberichten, redactionele artikelen, het organiseren van signeersessies/boeklanceringen en het redigeren van uw manuscript.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van uitgeverijen, auteurs, boekhandelaren, journalisten, redacties etc.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

Redactie van manuscripten

Of u nu uw boek in eigen beheer wilt uitgeven of het wilt aanbieden aan een reguliere uitgever, een goede redactie is onontbeerlijk. Een goede redactie zorgt ervoor dat u een volwaardig manuscript kunt insturen. Wanneer een manuscript nog stijl- en schrijffouten bevat, zal een uitgever het al snel terzijde schuiven. Vergroot uw kansen en laat ons uw manuscript redigeren.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Welnu,  feitelijke fouten worden in het document gewijzigd en gemarkeerd met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’. Zo weet u precies wat er is aangepast.
Suggesties met betrekking tot zinsopbouw, personages, dialogen etc., worden in de zijlijn als opmerking weergegeven. U kunt dan zelf bepalen of u deze suggesties overneemt  of niet.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor volledige redactie van uw manuscript. Bovendien kunnen wij u helpen met een flaptekst, synopsis of boekvoorstel. 

Literair agent

manuscript HT C communicatie en marketingU hebt een manuscript geschreven en ziet dat uiteraard graag uitgegeven. Wij helpen u met het vinden van de (juiste!) uitgever voor uw boek.

Wij beoordelen eerst uw manuscript. Wanneer wij enthousiast zijn over uw manuscript, dan gaan wij met elkaar in overleg. In dit gesprek geeft u aan wat u verlangt van een uitgever. Op basis van deze wensen, in combinatie met onze kennis binnen de uitgeverswereld, selecteren wij een aantal uitgevers die wij benaderen. Dit is een redelijk langdurig traject aangezien uitgevers veel manuscripten krijgen aangeboden. Wij hebben echter inmiddels een goede naam binnen de uitgeverswereld en onze suggesties worden serieus genomen. Bovendien is ons netwerk groot en kennen wij de specialiteiten van de uitgevers waar wij mee samenwerken zodat wij een gerichte selectie kunnen maken. Gedurende het gehele traject houden wij contact met de geselecteerde uitgevers en met u, als auteur.

Synopsis / boekvoorstel

Vrijwel alle uitgeverijen vragen in eerste instantie om een synopsis. Dat is een korte samenvatting van een manuscript inclusief een aantal vaste elementen. Indien u niet over een synopsis beschikt, dan schrijven wij die natuurlijk graag voor u.

Communicatie en publiciteit

U bent uitgever of auteur en u wilt een boek onder de aandacht brengen. Hoe gaat u dat aanpakken? Dat lijkt eenvoudig, maar in de praktijk gaat er vaak onnodig veel tijd zitten in een actieve benadering richting pers en handel. Wij nemen u dat graag uit handen. Uw voordeel? Professionele berichtgeving dankzij onze ruime ervaring. Bovendien komen uw berichten terecht bij zorgvuldig geselecteerde redacties binnen ons royale netwerk. Ook binnen de boekhandel hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd.

Boekmarketing en Commissionairhanneke 1 2 300

HT-C Communicatie en Marketing kan de marketing van uw boek voor haar rekening nemen bij de boekhandel en desgewenst voor u optreden als commissionair. In dat laatste geval benaderen wij de boekhandel persoonlijk om hen te enthousiasmeren voor uw boek.

Recensie

Wij schrijven een recensie van het door u geschreven c.q. zojuist uitgegeven boek en plaatsen dat op www.hanneketinorcenti.nl en diverse vooraanstaande boekensites. Recensies schrijven wij kosteloos aangezien wij van mening zijn dat een recensie ook kritiek moet kunnen bevatten. Wanneer u betaald hebt voor een recensie zou u kunnen verwachten dat onze recensie uitsluitend een positief geluid laat horen. Die belemmering willen wij niet. Een recensie van ons betekent een eerlijke en onderbouwde visie op uw boek.

Persbericht

Wij schrijven een wervend persbericht en sturen dat naar een persbestand dat aansluit bij uw doelgroep. Ons persbestand bestaat uit landelijke en regionale dag-, week- en streekbladen, tijdschriften en magazines, zowel online als fysiek,  blogsites, radio en televisie.

Tarieven

Wij horen regelmatig dat onze tarieven 'uiterst vriendelijk' zijn. Wilt u een offerte ontvangen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

laptop red htc communicatie

 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516