Op 1 september a.s. verschijnt de nieuwe verhalenbundel van Simon Soesan!

Zijn fans kijken er reikhalzend naar uit en op 1 september a.s. is het dan zover; er verschijnt een nieuwe verhalenbundel van de hand van auteur Simon Soesan! Deze nieuwe bundel, ‘Ik ben jij’, is samengesteld uit de vele korte verhalen die Soesan de afgelopen tijd heeft geschreven. De verhalen ontspruiten aan zijn brein door alledaagse dingen in het hedendaagse Haifa (Israël) en zijn deels gebaseerd op bestaande personages en werkelijke gebeurtenissen.

Lees meer

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing bereikt opnieuw succesvolle match tussen auteur en uitgever!

Tijn Vellekoop schreef een verrukkelijk essay dat de titel ‘Het Huis met Honderd Luiken’ draagt. In dit essay geeft Vellekoop blijk van het feit dat hij een scherp denker is en een verfrissende kijk heeft op tal van maatschappelijke en politieke issues.

Diverse uitgevers toonden zich geïnteresseerden toen wij hen het essay van Vellekoop aanboden. De keuze is uiteindelijk gevallen op Uitgeverij Aspekt!

Afdrukken E-mail

‘De Batavier’ van auteur Ted Polet verschijnt komend voorjaar!

Auteur Ted Polet klopte enkele maanden geleden bij ons aan met een tweetal heerlijke manuscripten en de vraag of wij hem wilde helpen een uitgever voor zijn werk te vinden. Wij gingen voor hem aan de slag en al snel toonde Uitgeverij Palmslag zich geïnteresseerd. Ook persoonlijk bleken Maurice van Dijk van Palmslag en Ted Polet een goede match te vormen en inmiddels zijn de overeenkomsten daar. Het eerste boek van Ted Polet verschijnt in het voorjaar van 2019!

Lees meer

Afdrukken E-mail

Tevreden klanten... zo fijn!

Vandaag had ik een evaluatiegesprek met Boersen-Butter Mediation. Ik beheer voor Caroline Boersen en Bert Butter -tezamen Boersen-Butter Mediation- hun Facebookaccount. De statistieken liegen er niet om: een gestaag oplopend aantal volgers, mooie interacties en een groeiende naamsbekendheid. Caroline en Bert toonden zich dan ook uiterst tevreden en daar word je als ondernemer toch heel blij van?

Lees meer

Afdrukken E-mail

Preview 'Onderduiken bij de bezetter' van Pieter Palmbergen

Pieter Palmbergen, schreef een bijzonder boeiend boek over een onderdeel van onze geschiedenis dat nog niet eerder zo deskundig werd belicht. ‘Onderduiken bij de bezetter’ verhaalt over de Arbeidsdienst en de werkkampen in de Tweede Wereldoorlog. Vorig jaar verscheen dit interessante werk. Inmiddels is er een tweede, verbeterde druk uitgegeven en wij mogen u een preview aanbieden!

Lees meer

Afdrukken E-mail

Social deal!

Hebt u moeite met het bedenken van content voor uw social media accounts? Ontbreekt het u aan tijd óf zin? HT-C Communicatie en Marketing kan die ‘zorg’ voor u overnemen. Voor slechts 75 euro per maand creëren wij tweemaal per week content voor uw account. Daarbij verhoogt uw aantal volgers en onderhouden wij de interactie met hen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516. Meer informatie over HT-C Communicatie en Marketing vindt u op www.ht-c-communicatie.nl

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516