Noord-Hollandse bedrijven slaan handen ineen

HT-C Communicatie en Marketing en Muzo Media, beide gevestigd in Obdam, gaan –op projectbasis- met elkaar samenwerken. HT-C Communicatie en Marketing is actief binnen de communicatiebranche. Een van de vele diensten van dit bureau is het schrijven van teksten voor allerlei doeleinden en doelgroepen. Zij krijgen met regelmaat verzoeken van klanten om de teksten voor een nieuwe website te schrijven waarbij een derde partij de bouw van de site voor zijn rekening neemt.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Nieuwe klant: auteur Viviane Gerits!

De Vlaamse auteur, Viviane Gerits, heeft al twee heerlijke feelgood romans op haar naam staan, te weten 'Hond in kegelspel' en 'Witte zwanen, grijze zwanen'. Nu schreef zij een thriller. Een hele fijne kan ik u verklappen. Ik ben er dan ook reuze trots op mij inmiddels de literair agent van deze auteur te mogen noemen!

Lees meer

Afdrukken E-mail

Boeklancering Simon Soesan succesvol!

Op zaterdag 1 september jl. vond in de Openbare Bibliotheek aan het Roelof Hartplein in Amsterdamde lancering plaats van de nieuwste verhalenbundel 'Ik ben jij' van Simon Soesan. Het werd een plezierige bijeenkomst met een zeer geïnteresseerd publiek. Bianca Daniels van Uitgeverij Gopher verzorgde de inleiding en Simon en ik -als zijn literair agent- hebben de inhoud en achtergronden van het boek toegelicht.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Overpeinzingen van Cooper: luizenleven!

Tjonge, wat een luizenleven, of liever gezegd hondenleven heb ik. Een leuke vriendin, een fijn huis, lekker eten (beetje weinig, dat wel..), een joekel van een hondenbed voor Chaya en mij en met mijn mensen kan ik het ook nog eens heul goed hebben! En dan mag ik ook nog op de bank liggen…mijn mensen vrágen zelfs of ik bij ze kom liggen. Wat blaf je daarvan? Te gek toch?

Ik lig overigens meestal bij ons man-mens op de bank. Als ik er ook maar over nadenk om bij het vrouw-mens te gaan liggen is Chaya mij al voor….als ze geen hond was zou ik haar een kattenkop noemen woef! Maar ach, we vinden het prima hoor, man-mens en ik. Zo hebben we een mannen- en een vrouwbank tenslotte.

Afdrukken E-mail

Ha (beginnende) schrijver, laat mij je helpen!

Uitgevers worden wekelijks overspoeld met manuscripten en boekhandelaren krijgen haast even zoveel berichten over nieuwe uitgaven. Uit dit ongelooflijke aanbod moeten zij hun keuze maken. Een keuze waarbij veelal de naamsbekendheid van de auteur, het onderwerp én de commerciële kansen worden meegewogen.

Lees meer

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516