In gesprek met Peter Hamersma, auteur van 'Enclave'

In gesprek met Peter Hamersma

Door Hanneke van de Water

Enkele maanden geleden verscheen ‘Enclave’, het debuut van Peter Hamersma. Een politieke thriller die menigeen verraste. Niet alleen door het actuele thema, maar ook door het hoge niveau van dit debuut.

De man die zo sterk debuteert op zijn 65ste is Peter Hamersma. Peter werkte ruim veertig jaar in de (internationale) verzekeringswereld op finance afdelingen. In 2019 nam hij ontslag en ging als ZZP’er verder.

Ik mocht dit nieuw schrijftalent enkele vragen stellen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Wanneer het leven is uitgeleefd

Binnenkort verschijnt ‘Slotakte. Geschiedenis van mijn dood’ van Gertrude Klinkhamer, een intieme, rakende roman met als thema het voltooide leven. Met de uitgebreide aandacht die momenteel wordt geschonken aan het onderwerp levenseinde in eigen regie, bovendien een uiterst relevant boek.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Hoe het OOIT was en OOIT zal zijn, maakt jou, maakt mij…

Enkele maanden geleden verscheen ‘Ooit. Nog even leven’ van Johan Van den Driessche. Van den Driessche maakt diepe indruk met zijn romandebuut. Een boeiend, mysterieus verhaal dat enkele diepe levensvragen bevat. De reacties liegen er niet om. Uitspraken als: ‘‘Ooit. Nog even leven’ nu al verplichte lectuur’, tot ‘Tussen Julian Barnes en Johan Daisne’ kan de auteur inmiddels in zijn zak steken.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Hoe fantastisch zou het zijn….

De markt wordt weliswaar overspoeld met kookboeken, maar met de term ‘kookboek’ wordt het ‘The Body Buddy Kookboek’ toch werkelijk tekort gedaan. Dit unieke en sprankelende ‘begeleidingsboek’, dat Esther de Boer heeft samengesteld na uitgebreid onderzoek, is namelijk veel meer dan alleen het zoveelste kookboek.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516