Hoe het OOIT was en OOIT zal zijn, maakt jou, maakt mij…

Enkele maanden geleden verscheen ‘Ooit. Nog even leven’ van Johan Van den Driessche. Van den Driessche maakt diepe indruk met zijn romandebuut. Een boeiend, mysterieus verhaal dat enkele diepe levensvragen bevat. De reacties liegen er niet om. Uitspraken als: ‘‘Ooit. Nog even leven’ nu al verplichte lectuur’, tot ‘Tussen Julian Barnes en Johan Daisne’ kan de auteur inmiddels in zijn zak steken.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Hoe fantastisch zou het zijn….

De markt wordt weliswaar overspoeld met kookboeken, maar met de term ‘kookboek’ wordt het ‘The Body Buddy Kookboek’ toch werkelijk tekort gedaan. Dit unieke en sprankelende ‘begeleidingsboek’, dat Esther de Boer heeft samengesteld na uitgebreid onderzoek, is namelijk veel meer dan alleen het zoveelste kookboek.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Boeklancering 'HannaH' van Edith van Walsum

Vanmiddag vond, in de Armenkerk in Hoorn, de feestelijke boeklancering plaats van de nieuwe roman van auteur Edith van Walsum. Speeches, voordrachten, bubbels en een fijne sfeer maakten de lancering van deze prachtige roman tot een bijzonder feestelijk geheel. Natuurlijk vertelde de auteur zelf over het ontstaan van dit bijzondere verhaal. Na het officiele gedeelte nam Edith ruim de tijd om haar boeken te signeren en met alle aanwezigen te praten. 

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516