Kinderboekenserie van Isabelle Guérain aanstaande!

De Hoornse auteur Isabelle Guérain is druk bezig met de realisatie van wat een serie vermakelijke en boeiende kinderboekjes gaat worden. De verhalen zijn stuk voor stuk gebaseerd op haar eigen leven met haar dochter, waarmee ze een één-ouder gezin vormt. Haar dochter is weliswaar inmiddels een tiener, maar vermakelijke, emotionele en boeiende momenten uit de kindertijd van haar dochter zijn er te over! Daarover verhaalt dus de Jules Adventures -ofwel De Avonturen van Juul-serie.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Prachtig boek van Marita Coppes

Wanneer je haar indrukwekkende boek ‘De laatste verhalenweefster’ leest dan ben je even stil. Wanneer je haar eigen bijzondere levensverhaal hoort, blijf je nog even stil en als je je beseft wat deze vrouw allemaal doet en kan, dan ben je met stomheid geslagen. Wat een veelzijdigheid! Enfin, ik heb het over Marita Coppes, auteur, kunstenaar en coach. Via haar verhalen wil zij inspireren, ontmoeten en verbinden. 

Afdrukken E-mailadres

Nieuwe thriller Vera Stupenea

Weet u het nog? Die geweldig debuutthriller van Vera Stupenea, 'Moord om de hoek'? Menig thrillerliefhebber heeft genóten van dit boek en velen van hen vroegen met regelmaat wanneer er een volgend boek zou verschijnen. Nou...het is zover! Althans, het manuscript is gereed. Opnieuw een thriller en wij kunnen verklappen dat hij -zo mogelijk- nóg beter is dan 'Moord om de hoek'. 

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Pat Craenbroek kiest voor HT-C Communicatie

HT-C Marketing en Communicatie gaat de boekmarketing verzorgen voor auteur Pat Craenbroek. Onlangs kwam haar indrukwekkende debuut 'Uitgebroed' op de markt. Wat een talent heeft deze vrouw en wat een indrukwekkend werk is 'Uitgebroed'! Het boek wordt uitstekend ontvangen; de tweede druk is aanstaande. 'Uitgebroed' is zelfs genomineerd voor de 'LangZullenWeLezen' (LZWL) Trofee in de categorie Thriller en Detective! Wij staan te popelen om voor deze talentvolle schrijfster aan de slag te gaan.

Mocht je op 'Uitgebroed' willen stemmen -en dat zouden wij natuurlijk bijzonder waarderen- dan kan dat via deze link: https://trofee.langzullenwelezen.be/

 

Afdrukken E-mailadres

Interview met onderwijsprofessional

Onlangs had ik het absolute genoegen om Daiyanara Adelina, docent 'Retail en Commercie' en stagebegeleider bij het ROC van Amsterdam te mogen interviewen. Wat een sprankelende en enthousiaste vakvrouw! We spraken onder meer over haar passie voor het onderwijs en haar enthousiasme over de producten van AppatSchool.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516