Strijden voor veiligheid

Onze klant, Christel Steijger, schreef een indrukwekkend boek waarin veiligheid centraal staat.

De veiligheid van haar lotgenoten die hun reukvermogen moeten missen. Dit fenomeen is stukken minder bekend dan blindheid en doofheid. Ons reukvermogen is echter sterk aan veiligheid gerelateerd. Christel deed daar onderzoek naar en stelde een samengesteld panel van mensen zonder reukvermogen vele vragen. Dat is het hoofdthema van het eerste deel van haar boek ‘Omdat je jarig bent!’

In het volgende deel verschuift het perspectief zich naar de veiligheid die haar moeder ontbeert in het verpleeghuis waar zij op enig moment wordt opgenomen. Verschillende incidenten nopen Christel tot optreden. Dit wordt haar echter niet in dank afgenomen door het huis, maar ook niet door haar familie! Christel en haar dochter, die haar in dik en dun steunt, worden verguisd en vernederd. Onterecht!

Christel’s boek, ‘Omdat je jarig bent’, vertelt haar eigen, schrijnende verhaal. Het boek verschijnt eind januari 2019. Het ISBN-nummer luidt 978-90-829933-0-1 en het is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516