• Start
  • Nieuws
  • Pat Craenbroek stapt over naar Hamley Books!

Pat Craenbroek stapt over naar Hamley Books!

De klik tussen uitgever en auteur is heel belangrijk. Daar zijn wij, als literair agent en boekmarketeer, ons enorm van bewust en dat nemen wij ook altijd mee als wij voor een auteur op zoek gaan naar een geschikte uitgever.

Toen Pat Craenbroek voor ons koos om haar boekmarketing te verzorgen, had zij al een uitgever. Daar voelde zij zich echter niet geheel op haar plek. Nu heeft zij wél de –voor haar- passende match gevonden in de persoon van Sandra Vets, drijvende kracht achter Hamley Books. Hamley Books is een jonge, veelbelovende uitgever die inmiddels al een mooie line-up van auteurs aan zich heeft weten te binden.

Pat Craenbroek heeft met haar debuut ‘Uitgebroed’ in korte tijd de Vlaamse markt weten te veroveren en zet nu haar opmars voort in Nederland waar haar boek ook uiterst enthousiast wordt ontvangen.

Het eerste wapenfeit van Hamley Books voor deze auteur is het uitbrengen van de e-versie van ‘Uitgebroed’ en de volgende boeken van Pat Craenbroek zullen eveneens bij Hamley Books verschijnen.

Pat werd in het najaar van 2018 maar liefst vijf keer genomineerd. Na haar nominatie voor Lang Zullen we Lezen, volgden nominaties voor Thrillzone, Vrouwenthrillers.nl en Thrillers and More. Zij werd ook genomineerd als beste Indie-debutante.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516