• Start
  • Nieuws
  • Extra boekpresentatie auteur Ted Polet in Leiden

Extra boekpresentatie auteur Ted Polet in Leiden

Op 16 maart a.s. verschijnt bij Uitgeverij Palmslag de debuutroman ‘De Batavier’ van Ted Polet. In verband met het overweldigende aantal aanmeldingen voor de lancering op 23 maart, hebben wij besloten een extra boekpresentatie te organiseren. Deze presentatie/signeersessie vindt plaats op 13 april bij Boekhandel de Kler in Leiden.

 

‘De Batavier’ is een prachtige roman over een jonge zeeman die, om gezondheidsredenen, genoodzaakt is om zijn werk op te geven. Van de erfenis die hij van zijn oom ontvangt, koopt hij echter een tweemaster, knapt die volledig op en gaat ermee richting Middellandse Zee. Tijdens zijn prachtige reizen maakt hij van alles mee. Zo redt hij op enig moment een aantal vluchtelingen uit het water en raakt betrokken bij hun wel en wee.

Enerzijds zullen liefhebbers van de scheepvaart en de zeilsport plezier beleven aan dit boek aangezien dit onderwerp ruimschoots aan de orde komt. Anderzijds bevat ‘De Batavier’ uiterst actuele thema’s die voor een breed publiek aantrekkelijk zijn. Tel daar de spanning, de romantiek en de fijne, beklijvende schrijfstijl van Polet bij op en het mag duidelijk zijn dat legio mannelijke én vrouwelijke lezers van ‘De Batavier’ zullen genieten!

Wanneer u bij de presentatie aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516