HT-C Communicatie verwelkomt nieuwe klanten!

Het fijne gesprek dat wij onlangs hadden met auteur Raymond Rombout heeft geresulteerd in een mooie samenwerking. Wij zijn momenteel bezig met het redigeren van het manuscript ‘De zalige moordenaar’, het derde deel van de spannende Arturo Dias serie. Daarna gaan wij met zijn finale James Bond werk aan de slag.

 Ook voor Ron van Doorn mogen wij aan de slag. Wij gaan de boekmarketing voor hem verzorgen. Het verhaal van deze auteur is  overigens zeer uitzonderlijk. Na jaren als succesvol copywriter te hebben gewerkt, waarbij 80-urige werkweken meer regelmaat dan uitzondering waren, kreeg Ron een probleem in het centraal zenuwgestel met een totale black-out tot gevolg. Tijdens zijn lange revalidatieproces begon hij flarden van verhalen ‘door te krijgen’. Artsen wilde deze ‘onrust in zijn hoofd’ bestrijden met medicijnen; Ron koos er voor om de teksten aan het papier toe te vertrouwen. Het begin van zijn paranormale thriller, ‘Nachtmerries worden werkelijkheid’, was daar.

Dan verwelkomen wij bovendien Harry Roetert. Harry woont al geruime tijd in het fraaie Bad Bentheim. Gedreven door zijn passie voor deze prachtige plek met zijn historische kasteel, is Harry er rondleidingen gaan verzorgen én heeft er bovendien een boek over geschreven dat de titel ‘Bad Bentheim. Sporen naar een rijk verleden meekreeg. Deze boeiende man mochten wij interviewen. Binnenkort komt u het interview met Harry Roetert ongetwijfeld ergens tegen.

Tenslotte openen wij graag onze deur voor Rob Slewe. Voor Rob redigeren wij zijn manuscript ‘Het Hemeltje’. Ook daar hoort u binnenkort meer over.

Afdrukken