Nieuwe samenwerking

Na een bijzonder plezierige ontmoeting met Marjan van den Berg van Iskander Uitgevers, zijn wij overeen gekomen dat wij een deel van de boekmarketing voor Iskander gaan verzorgen. Te beginnen met het heerlijke nieuwe boek van auteur en Margriet-columniste Annette Heffels. 

 

In haar nieuwste boek beschrijft Heffels op rake wijze waarom loslaten toch zo lastig is. Vooral het loslaten van de kinderen wanneer die volwassen worden en het huis uitgaan, is voor veel vrouwen een behoorlijk ingewikkeld issue. Vanuit haar rijke ervaring als moeder, oma en therapeute, benadert Heffels deze problematiek. Dat klinkt wellicht wat zwaar, maar dat is het allerminst. Heffels weet de onderwerpen waar vrouwen met kinderen in de loop van hun leven tegenaan lopen namelijk op zeer toegankelijke wijze te benaderen en overgiet het geheel met een subtiel sausje humor. Ook het voornemen dat veel vrouwen hebben om niet in de zelfde valkuilen te trappen als hun eigen moeders deden, vat Heffels met verve en uiterst raak bij de horens. Zó herkenbaar en zo nuttig ook.

Marjan van den Berg is de drijvende kracht achter het eigenzinnige en enthousiaste Iskander Uitgevers en wij gaan met veel plezier voor haar aan de slag!

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516