Voormalig diplomate schrijft op waar verhaal gebaseerde thriller

Op de valreep voor de kerst worden we verrast met de literaire thriller LINK, de hoogst intrigerende, op waargebeurde feiten gebaseerde debuutroman van Suzanne van Tilburg.

Een verrassing in de literaire wereld, want er was nog niet eerder een officiële aankondiging gedaan over dit spraakmakende debuut van de vrouw die in het dagelijks leven een hoge functie bekleedt binnen een financiële instelling.

Zelf zegt Van Tilburg daarover: ‘Het verhaal is grotendeels gebaseerd op waargebeurde feiten, maar alle namen en locaties zijn fictief. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik mezelf niet in een slachtofferrol wil plaatsen. En omdat ik graag wil dat mensen niet alleen geïnspireerd raken door mijn dilemma’s als ze met soortgelijke situaties te maken hebben, maar mijn boek ook gewoon graag willen lezen omdat het een spannend verhaal is!’

Het boek

LINK verhaalt over een korte, onschuldig lijkende liefdesaffaire in Nederland, die via een digitale relatie in Rusland uitmondt in een steeds dreigender stalkercomplot rondom hoofdpersoon Sanne. Aan de hand van bizarre gebeurtenissen en verrassende confrontaties, neemt Van Tilburg de lezer mee in de duistere kanten van social media. En laat zij zien hoe de persoonlijke dilemma’s om hiermee te dealen, juist kunnen leiden tot een stevige karakterontwikkeling en grotere zelfacceptatie.

De auteur

Suzanne van Tilburg is moeder van twee kinderen en heeft ruim twintig jaar als diplomate gewerkt in landen zoals Oekraïne, Amerika en Rusland. Momenteel is ze werkzaam bij een grote financiële instelling. Netwerken en verbindingen staan centraal in haar carrière. LINK is haar debuutroman. Binnenkort zal Van Tilburg diverse lezingen geven over haar debuutthriller.

LINK wordt uitgegeven in eigen beheer en zal vanaf a.s. weekend te bestellen zijn via de reguliere kanalen en de boekhandel. Het boek kost € 18,95 en het ISBN nummer luidt 9789492343291.

***

Noot voor de redactie: voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516. 

 

Afdrukken