• Start
  • Nieuws
  • Tweede druk voor LINK van Suzanne van Tilburg!

Tweede druk voor LINK van Suzanne van Tilburg!

De thriller van Suzanne van Tilburg, LINK, is nog maar net verschenen en nu al toe aan een tweede druk!

 

Het gebeurt maar zelden dat een boek zó kort na verschijnen, al aan een tweede druk toe is. Van Tilburg is blij verrast: “Toen mijn uitgever mij vertelde dat de verkoop al snel een vlucht nam en er een volgende druk moest komen, verraste mij dat natuurlijk enorm. Toen ik mijn verhaal aan het papier had toevertrouwd, heb ik zelfs nog even getwijfeld of ik het werkelijk op de markt zou brengen. LINK is tenslotte gebaseerd op waargebeurde feiten. Ik heb wel, omdat ik mij niet in een slachtofferrol wil plaatsen, alle namen en locaties aangepast. Die zijn dus fictief. Het uitgeven van LINK is kennelijk een goede keuze geweest en ik hoop dat mensen niet alleen geïnspireerd raken door mijn dilemma’s, maar mijn boek ook gewoon graag willen lezen omdat het een spannend verhaal is!’

Het boek

LINK verhaalt over een korte, onschuldig lijkende liefdesaffaire in Nederland, die via een digitale relatie in Rusland uitmondt in een steeds dreigender stalkercomplot rondom hoofdpersoon Sanne. Aan de hand van bizarre gebeurtenissen en verrassende confrontaties, neemt Van Tilburg de lezer mee in de duistere kanten van social media. En laat zij zien hoe de persoonlijke dilemma’s om hiermee te dealen, juist kunnen leiden tot een stevige karakterontwikkeling en grotere zelfacceptatie.

LINK is via alle reguliere kanalen en de boekhandel te bestellen. Het boek kost € 18,95 en het ISBN nummer luidt 9789492343291. 

What do you want to do ?

New mailCopy

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516