• Start
  • Nieuws
  • Debuut Liesbeth Dekker wordt goed ontvangen!

Debuut Liesbeth Dekker wordt goed ontvangen!

Nog geen maand geleden lanceerde Liesbeth Dekker haar debuutthriller ‘Schuldig’ bij Godijn Publishing tijdens het boekenevenement Boek10 dat dit jaar in Woerden plaatsvond. Sindsdien gaat het snel. Het boek wordt enthousiast ontvangen en de recensies zijn vrijwel anoniem lovend. Een feest voor een auteur! 

Dekker heeft dan ook een heerlijk boek geschreven. ‘Schuldig’ begint als een roman, maar allengs weet de auteur meer spanning in het geheel te brengen en daarmee sleept ze haar lezers het verhaal in. Haar schrijfstijl is toegankelijk en haar personages zijn boeiend. Kortom, terecht dat dit debuut zo goed wordt ontvangen.

Dekker staat zelfs, als kersverse debutant, op 4 maart a.s. centraal in het boekenprogramma van Radio Noos. Daar is ze dan een uur lang te gast om over haar boek, debuteren, schrijven én muziek te praten.

Over het boek

Het hoofdpersonage in ‘Schuldig’ is Rebecca die het leven leidt dat ze feitelijk altijd heeft gewild.Toch slaat de twijfel toe. Houdt ze wel genoeg van haar man? Wordt ze niet te veel geleefd door haar familie? Komt haar carrière voldoende aan bod? Vol schuldgevoel over haar twijfels vertrekt ze naar Griekenland, waar ze besluit het roer radicaal om te gooien.

Dan komt het bericht dat haar moeder spoorloos is verdwenen en keert ze op stel en sprong terug naar Nederland. Ze lijkt gedwongen om de draad van haar oude leventje weer op te pakken. Het is volkomen onduidelijk of haar moeder vrijwillig is verdwenen of dat er sprake is van een misdrijf. De politie start een onderzoek.

‘Schuldig’ is een aangrijpende thriller over liefde en schuld en wordt uitgegeven door Godijn Publishing onder ISBN nummer 9789493157200.

Liesbeth Dekker (1964) woont in het buitengebied van Salland met haar hond, kippen en paarden. Ze werkte als marketeer en als docent in het hbo-onderwijs.

Wij zijn er reuze trots op dat wij Dekker hebben weten te koppelen aan Godijn Publishing. Vanaf dag één bleek deze match een succesvolle!

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516