• Start
  • Nieuws
  • Opnieuw heeft een drietal auteurs ons het vertrouwen geschonken. Wat worden wij daar blij van!

Opnieuw heeft een drietal auteurs ons het vertrouwen geschonken. Wat worden wij daar blij van!

Fred Zorn, Hanneke van de Kerkhof én een thrillerauteur wiens naam wij binnenkort onthullen, hebben ons hun fraaie manuscript in handen gegeven. Deze manuscripten zijn inmiddels klaar om de uitgeverswereld te bestormen en daar gaan wij ze bij helpen!

 

Fred Zorn schreef het indrukwekkende ‘Duizelingwekkend’ dat zich afspeelt tijdens de ‘roaring twenties’ en verhaalt over de belevenissen van Otto die tijdens de Grote Oorlog militair vlieger was. Wanneer hij eenmaal bij de KLM werkt, krijgt hij een relatie met een meisje dat bij Fokker werkt. Dat KLM en Fokker niet bepaald door een deur konden ‘vliegen’ is een understatement.

Hanneke van de Kerkhof schreef ‘Wolf wolf hoe laat is het’. Een enigszins filosofisch verhaal voor jongeren over opgroeien en het vinden van je identiteit. Deze thema’s worden gepresenteerd via de belevingswereld van hoofdpersonage Loes.

De ‘mysterieuze’ thrillerauteur is voor veel liefhebbers van dit genre geen onbekende. Zij heeft inmiddels al een paar boeken op haar naam staan die enthousiast werden ontvangen.

Bent u uitgever en hebben wij u nog niet benaderd met het manuscript terwijl u wel interesse hebt, bel of mail ons dan en wij sturen u direct de synopsis van het boek van uw keuze. U kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via 06-46590516.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516