• Start
  • Nieuws
  • ‘Duivelsgedruis’ van Hélène Wagener enthousiast ontvangen!

‘Duivelsgedruis’ van Hélène Wagener enthousiast ontvangen!

Onlangs verscheen de nieuwe psychologische thriller van auteur Hélène Wagener bij Uitgeverij Keytree. Inmiddels komen de eerste reacties en recensies binnen en die zijn bijzonder lovend! 

 

Op 1 maart jl. is Hélène overigens van 14.00 tot 15.30 uur te gast bij boekhandel Gianotten aan de Mutsaers Emmapassage 17 in Tilburg waar ze haar boek zal presenteren en signeren. Natuurlijk kunt u dan ook kennismaken met de auteur.

‘Duivelsgedruis’ is een uitgekiend verhaal met boeiende personages. Een verhaal dat laat zien wat jeugdtrauma’s en het keurslijf van een relatief kleine gemeente, met een mens kunnen doen.

Hélène Wagener hanteert een vloeiende, toegankelijke schrijfstijl en verstaat de kunst met die schrijfstijl mee te gaan in de golvende bewegingen van haar verhaal. De wijze waarop zij telkens een van haar personages centraal stelt in een hoofdstuk, maakt dat de lezer hen goed leert kennen.

‘Duivelsgedruis’ kent een aantal centrale personages. Om hen heen is het verhaal gecreëerd. Zo zijn daar de zusjes Bente en Angelique, die ontdekken dat ze geen biologische zusjes zijn. Bente is geadopteerd. Bente is een jonge vrouw die –als kind al- leidt aan een extreme gedragsstoornis die zij een uitweg geeft door middel van zelfmutilatie. Daarnaast is daar Tjeerd de Strandjutter, die Bente intrigeert en beangstigt en haar aanspreekt met de koosnaam die haar pleegvader ooit voor haar verzon. Eveneens een belangrijke rol is weggelegd voor de excentrieke Foppe. Foppe is, evenals Bente, een einzelgänger. Wellicht dat het daarom is dat Bente zich juist tot hem wendt wanneer haar nood het hoogste is.

Wij zijn er trots op dat wij Hélène mochten vertegenwoordigen in haar zoektocht naar een uitgever en wat worden wij er blij van wanneer de samenwerking met de gekozen uitgever zo succesvol blijkt te zijn. Niet alleen het vinden van een uitgever die het boek om de markt wil brengen is daarbij leidend. De klik tussen auteur en uitgever is zeker van evenveel belang! 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516