• Start
  • Nieuws
  • Het Transport van Ted Polet verschijnt dit najaar!

Het Transport van Ted Polet verschijnt dit najaar!

De Batavier van auteur Ted Polet is al aan haar tweede druk bezig. We mogen dus concluderen dat deze fraaie roman zeer goed is ontvangen. De volgende roman van Polet, Het Transport, verschijnt dit jaar bij Uitgeverij Palmslag. 

Het Transport verhaalt over de zeiltocht die vader en zoon Brouwer in het vroege voorjaar over de Waddenzee maken. Tijdens hun tocht vinden ze het lichaam van een verdronken jongeman, drijvend in een half leeggelopen reddingvest. Diezelfde avond, nadat ze zijn aangekomen in Harlingen en een verklaring over het incident hebben afgelegd bij de Marechaussee, komt een jonge vrouw aan boord vragen naar de drenkeling.

Kort daarop raken zij verstrikt in een web van internationale misdaad, intimidatie en moord, waar de autoriteiten niet in geïnteresseerd zijn totdat het te laat is en er meer slachtoffers vallen. De verschrikkelijke gebeurtenissen van de daaropvolgende weken zullen een stempel drukken op hun leven.

Opnieuw levert Polet met dit boek een spannende roman af waar ook de zeilsport een belangrijke rol speelt. Op intelligente wijze verwerkt Polet weer een aantal actuele thema’s in zijn verhaal.

Rondom het verschijnen van Het Transport zullen wij weer enkele lezingen organiseren over schrijven, dit nieuwe boek van Polet én de zeilsport. Wij houden u graag op de hoogte!

 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516