• Start
  • Nieuws
  • Thriller van voormalig diplomate nu ook als e-book verkrijgbaar!

Thriller van voormalig diplomate nu ook als e-book verkrijgbaar!

Eind vorig jaar verscheen de literaire thriller LINK, een hoogst intrigerende, op waargebeurde feiten gebaseerde debuutroman van Suzanne van Tilburg. Het boek werd bijzonder goed ontvangen en al snel was het tijd voor een tweede druk. Er bleek echter ook vraag naar een digitale versie van LINK en die is er nu!

 Van Tilburg kreeg, na het verschijnen van haar boek, veel vragen over het autobiografische aspect. Zelf zegt zij daarover: ‘Het verhaal is grotendeels gebaseerd op waargebeurde feiten, maar alle namen en locaties zijn fictief. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik mezelf niet in een slachtofferrol wil plaatsen. En omdat ik graag wil dat mensen niet alleen geïnspireerd raken door mijn dilemma’s als ze met soortgelijke situaties te maken hebben, maar mijn boek ook gewoon graag willen lezen omdat het een spannend verhaal is!’

Het boek

LINK verhaalt over een korte, onschuldig lijkende liefdesaffaire in Nederland, die via een digitale relatie in Rusland uitmondt in een steeds dreigender stalkercomplot rondom hoofdpersoon Sanne. Aan de hand van bizarre gebeurtenissen en verrassende confrontaties, neemt Van Tilburg de lezer mee in de duistere kanten van social media en hoe de persoonlijke dilemma’s om hiermee te dealen, juist kunnen leiden tot een stevige karakterontwikkeling en grotere zelfacceptatie.

De auteur

Suzanne van Tilburg is moeder van twee kinderen en heeft ruim twintig jaar als diplomate gewerkt in landen zoals Oekraïne, Amerika en Rusland. Suzanne van Tilburg bekleedt inmiddels een hoge functie bij een grote financiële instelling. Netwerken en verbinden staan centraal in haar carrière. LINK is haar debuutroman.

Verkrijgbaarheid

LINK wordt uitgegeven in eigen beheer en is te bestellen via de reguliere kanalen en de boekhandel. Het ISBN nummer luidt 9789492343291. Via enkele grote kanalen is LINK inmiddels ook als e-book te bestellen. De links treft u hieronder aan.

Bol: https://www.bol.com/nl/p/link/9200000131692355/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=suzanne%20va&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

KOBO: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/link-17

Bruna: https://www.bruna.nl/boeken/link-9789492343291

  

What do you want to do ?

New mailCopy

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516