• Start
  • Nieuws
  • Gouden Bergen van Marcel Beijer verschijnt 8 juli bij ISJB Uitgevers!

Gouden Bergen van Marcel Beijer verschijnt 8 juli bij ISJB Uitgevers!

En weer wisten wij een succesvolle match te bewerkstelligen! Op 8 juli a.s. verschijnt de roman 'Gouden Bergen' van auteur Marcel Beijer bij ISJB Uitgevers.

 Jacco van den Boogaart, directeur van ISJB, onderkende direct de kwaliteit van de nieuwe roman van Marcel Beijer toen wij hem de synopsis toestuurden. Na het lezen van het gehele manuscript, was hij volledig overtuigd. Toen beide mannen ook nog eens een uitstekende 'klik' bleken te hebben, was een mooie samenwerking een feit.

Over Gouden Bergen:

"1990. In de Nederlandse nieuwbouwstad Almere droomt Carolien de Wild van rijkdom. Plotsklaps vindt ze zichzelf terug in het Amerika van 1907, tijdens de goldrush. Carolien is daar een vrouw van stand, maar raakt bevriend met een jonge prostituée – een schande. Deze vriendschap verandert hun beider levens. Maar dan wordt er een spraakmakende moord gepleegd…

'Gouden bergen' is een meeslepende en spannende roman van Marcel Beijer, die in 2017 debuteerde met de veelgeprezen roman 'Overwonnen Verlangen'. In 'Gouden bergen' maakt hij de lezer stap voor stap deelgenoot van een fascinerend mysterie… Een boek over hebzucht, liefde en levenslessen."

Ben jij wellicht ook op zoek naar een passende uitgever voor jouw manuscript? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516