• Start
  • Nieuws
  • Wolf wolf hoe laat is het? verschijnt mogelijk via crowdfunding bij Uitgeverij Beefcake

Wolf wolf hoe laat is het? verschijnt mogelijk via crowdfunding bij Uitgeverij Beefcake

Wolf wolf hoe laat is het? Is het debuut van auteur Hanneke van de Kerkhof. Van de Kerkhof en Uitgeverij Beefcake in Gent onderzoeken momenteel de mogelijkheid om het debuut van Van de Kerkhof te laten verschijnen middels een crowdfundingsactie. Haar volgende boeken worden door Beefcake gefinancierd. Dat betekent dat de auteur eenmalig de hulp inschakelt van iedereen die wil helpen Wolf wolf hoe laat is het? op de Belgische en Nederlandse markt te laten verschijnen.

 

Hoe werkt deze Crowdfunding-actie?

Deelnemers kopen een pakket, ofwel het boek in voorverkoop. Dat pakket kost 20 euro; hetzelfde bedrag waarvoor het boek in de winkel te koop zal zijn.

Er is echter nog meer mogelijk. Deelnemers kunnen ook een groter pakket kopen waar men telkens iets extra’s voor terug krijgt in de vorm van een boekenpakket, een lezing die de auteur komt geven of iets dergelijks. Bedrijven hebben bovendien de mogelijkheid een factuur te ontvangen zodat het bedrag afgetrokken kan worden van de belastingen, alsmede naamsvermelding in het boek en op de website van de uitgever.

Over het boek

Wolf wolf hoe laat is het? is primair bedoeld voor jongeren vanaf circa 14 jaar en ouder. Een moeilijke leeftijd, waarin er enorm veel veranderd. Geen kind meer, maar ook nog niet volwassen. Een leeftijd waarop veel jongeren (onbewust) ervaren dat het leven niet maakbaar is. Daarbij komt dat veel kinderen opgroeien in een model dat afwijkt van de zogenaamde standaard.

Kinderen/jongeren in deze leeftijd worden bovendien geconfronteerd met het feit dat zij moeten passen in een systeem en waarin zij te maken krijgen met onze prestatiegerichte maatschappij. Presteren lijkt een garantie voor geluk. Mogen zijn wie je bent is niet langer vanzelfsprekend.

De auteur wil, naast het schrijven van een fijn boek voor deze doelgroep, kinderen die het lastig hebben met al die veranderingen in hun leven, een spiegel voorhouden en hen aantonen dat zij er mogen zijn.

Hanneke zegt daar zelf over: “Durf je zelf zichtbaar te zijn als niemand je wil zien? Moet je bestaansrecht verdienen of heb je dat hoe dan ook omdat je geboren bent? Als je dan ook nog eens ziek wordt lijkt het leven helemaal mislukt te zijn. Toch zit juist daarin de vrijheid. Ik zie om me heen steeds meer mensen van de wereld vallen en wil met dit verhaal de andere kant laten zien. Niet het succes en geluk van een leven op het spoor, maar het vinden van je eigen weg, worden wie je écht bent zonder censuur.”

Geïnteresseerden kunnen intekenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Pas wanneer blijkt dat er voldoende interesse is, betaalt u uw bijdrage.

Een eerste hoofdstuk is te beluisteren via de volgende link: https://vimeo.com/432852304

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516