• Start
  • Nieuws
  • Op 14 juli a.s. verschijnt Casimir van Rob Nieuwenstein!

Op 14 juli a.s. verschijnt Casimir van Rob Nieuwenstein!

Aanstaande maandag ziet het prachtige boek Casimir van Rob Nieuwenstein het daglicht.

Wij boden het manuscript van Nieuwenstein aan een paar uitgeverijen aan waarvan wij meenden dat auteur en manuscript daar goed zouden passen. Jitske Kingma van Elikser erkende direct de hoge kwaliteit en potentie. Toen auteur en uitgever en auteur ook nog eens een prima match bleken, was een een mooie samenwerking een feit.

Casimir verhaalt over Cas Wegh de Gendt. Cas is vanuit Nederland naar Argentinië gereisd. Om te fotograferen, zo houdt hij zichzelf voor. Belangrijker is dat hij hoopt er zijn nicht Blokkie te vinden. Cas en Blokkie zijn samen opgegroeid, maar het contact met haar en de rest van de familie is verbroken.
In Buenos Aires volgt de ene tegenslag op de andere. Cas wordt in de metropool geconfronteerd met de onmacht iets van zijn leven te maken. Pijnlijke herinneringen maken dat hij zijn toevlucht zoekt tot een oude bekende: Koning Alcohol. Van Blokkie intussen geen spoor.

Casimir is het verhaal van iemand die ondanks een goede uitgangspositie naast het geluk grijpt. Cas is niet geneigd de oorzaak daarvan bij zichzelf te zoeken. Tijdens de zoektocht naar zijn nicht raakt hij verzeild in eenzame bacchanalen en uitzinnige dromen. Mijmerend over vroeger gaat het intussen in het hier-en-nu van kwaad tot erger. 

Casimir is onder meer te bestellen via uitgever Elikser: https://www.elikser.nl/casimir.htm

 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516