Twee mooie samenwerkingen!

Zowel Jan Heutink als Michael Planting gaan een samenwerking aan met Uitgeverij Gopher.

Beide manuscripten legden wij aan diverse uitgevers voor. Uitgevers waarvan wij meenden dat deze auteurs én hun manuscripten daar goed zouden passen.  Ric Hofmans van Uitgeverij Gopher bood beide mannen een contract aan omdat hij bijzonder gecharmeerd was van het werk van Heutink en Planting. 

Jan Heutink kent u wellicht al van zijn eerdere drie boeken, te weten 'Van oude mannen (en de dingen die nog komen)', 'Solwaster & Over het zoute zand' en 'Oponthoud in het verkeer'. Dit keer komt Jan met een verhalenbundel en ook dat gaat hem uitstekend af. Ook in zijn korte verhalen hanteert hij de beeldende en onderhoudende schrijfstijl , die hem zo eigen is. Zijn bundel gaat de titel 'De Matriarch en andere verhalen' dragen.

Michael Planting is debutant. Zijn boek 'Het hart op de juiste plaats' speelt zich af rond de Tweede Wereldoorlog en verhaalt op rakende wijze over de Duitse broers Oelle en Rudolf Müller. De jongens, van respectievelijk 16 en 15 jaar oud, helpen hun Joodse vrienden, de broers Samuel en Aron Spijers, met onderduiken.

 

Afdrukken