• Start
  • Nieuws
  • Ook in vakantietijd gaan onze activiteiten door…

Ook in vakantietijd gaan onze activiteiten door…

Zo zijn wij momenteel druk bezig met een uitgebreide marketingcampagne voor auteur Jan Hoff die maar liefst tien boeken –van zeer uiteenlopend karakter- op zijn naam heeft staan.

Een daarvan is het uiterst actuele ‘Strijd om straatnamen’ waarin Jan een informatieve kijk biedt in de geschiedenis van de vele historische figuren die op dit moment onder vuur liggen en waarvan de publieke opinie luidt dat naar hen geen straatnamen vernoemd mogen worden. Meer informatie over het veelzijdige oeuvre van Jan Hoff vindt u hier: https://janhoff.boekengilde.nl/

Nog een actueel werk is het boek ‘Mijn erfenis’ van Philip Staal. Jaren van diepgravend onderzoek en een strijd om gerechtigheid t.b.v. de oorlogswezen wiens vermogen na de oorlog nimmer bij hen terecht kwam, gingen aan de verschijning van dit werk vooraf. Wij hopen met onze berichtgeving dat nog veel meer mensen kennis nemen van dit onrecht. ‘Mijn erfenis’ wordt uitgegeven door Eburon en is te bestellen via https://eburon.nl/product/mijn-erfenis/ en alle reguliere verkoopkanalen.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516