Mannen en vrouwen...

Toen wij onlangs een paar fijne nieuwe samenwerkingen aankondigden ging dat over ... mannelijke auteurs. Dit keer zijn kennelijk de vrouwen aan de beurt. Wij gaan namelijk met heel veel plezier aan de slag voor Vera Stupenea, Kim Jacobs, Linda Luchtman en Cecile Ickenroth! 

 

Voor Vera gaan we haar nieuwe manuscript redigeren. Wij weten dat veel van haar fans reikhalzend uitkijken naar haar volgende boek en ook deze nieuw telg belooft weer een pareltje te worden. Voor Kim Jacobs gaan wij de marketing verzorgen voor haar originele en enorm leuke 'Ballen laag planner'. In deze planner deelt Kim, aan de hand van persoonlijke verhalen, de stappen die zij heeft doorlopen om minder stress c.q. druk te ervaren. Van tips die helpen om prioriteiten te stellen, tot meer bewustwording in het dagelijks leven. 

Linda Luchtman heeft een verrukkelijk kinderboekje geschreven en voor haar en haar 'Billenbijter' gaan wij een geschikte uitgever zoeken. Cecile Ickenroth tenslotte is de auteur van de prachtige roman 'Date met een derde'. Voor Cecile en haar prachtige boek gaan wij de marketing verzorgen.

Kortom, wij zijn enorm blij dat deze getalenteerde vrouwen voor ons hebben gekozen en gaan met enthousiasme voor hen aan de slag!

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516