• Start
  • Nieuws
  • Diverse auteurs en uitgevers kiezen voor HTC!

Diverse auteurs en uitgevers kiezen voor HTC!

Zo zijn wij -onder meer- bezig voor Linda Elstrodt. Wij verzorgen de marketing voor haar boek, 'Loslaten' dat op 22 november a.s. verschijnt. Het verhaal over het loslaten van het leven; een autobiografische roman die er simpelweg moést komen. Binnenkort gaan we Linda interviewen.

 

We zijn momenteel ook bezig met het redigeren van een aantal uiterst fijne manuscripten, te weten: de heerlijke feelgood 'Muis' van Caroline Wammes, het rakende 'Gevangen onschuld' van Ingrid Leungen en het prachtige en gelaagde 'Verdwijnende silhouetten' van Greta Honingh. Het schokkende relaas over ouderenmishandeling dat Janny de Heer schreef en dat de titel 'Dooddoener' meekrijgt, hebben wij onlangs geredigeerd, evenals 'Weet jij wie ik ben' van Mariska Noordeloos. Deze twee laatste titels zullen binnen afzienbare tijd verschijnen. 

Daarnaast verzorgen wij (geheel of gedeeltelijk) de boekmarketing voor Ted Polet, Philip Staal, Achilles Cools, Pat Craenbroek, KLIN Uitgevers en Jan Hoff en vertrouwde Willems Uitgevers ons de PR van een aantal titels voor de Nederlandse markt toe. Tenslotte kunnen wij verklappen dat wij binnenkort Nascha Hoiting gaan interviewen over haar nieuwe boek "De Gulden Duvel en de Brief" dat op 23 november a.s. verschijnt. 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516