• Start
  • Nieuws
  • 'Ik herinner me jou' van Elly Persons verschijnt bij Uitgeverij Keytree

'Ik herinner me jou' van Elly Persons verschijnt bij Uitgeverij Keytree

Een van de fijnste aspecten aan mijn werk is het bewerkstelligen van een geslaagde match tussen auteur en uitgever. Deze week tekende Elly Persons en Arno van den Kieboom van Uitgeverij Keytree het contract voor de eerste roman van Elly. 'Ik herinner me jou' verschijnt op 26 mei a.s.

'Ik herinner me jou' is een feelgood roman dat verhaalt over de 53-jarige Ellen. Ellen is een onafhankelijke vrouw met een leuk appartement en een goede baan. Met hard werken en een flinke dosis lef is ze waar ze nu is. Wanneer Ellen voor een korte vakantie naar het buitenland vertrekt, ontmoet ze Mark en krijgt hem niet meer uit haar hoofd. Gewoon contact met elkaar opnemen zou je zeggen? Wel, er zijn wat opstakels: Mark woont in Spanje en is getrouwd...

'Ik herinner me jou' is een waargebeurd verhaal over de zoektocht naar liefde. Over keuzes durven maken en je hart volgen. Een verhaal over je angsten onder ogen durven te zien en eerlijk naar jezelf durven zijn. Maar bovenal is het een verhaal dat je uitnodigt op jezelf te (durven) vertrouwen.

Wanneer je benieuwd bent hoe het afloopt met Ellen en Mark, dan schrijf je 26 mei alvast in je agenda...

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516