Nieuw boek van Rosemarijn Milo aanstaande!

Goed nieuws op deze maandagmorgen: er komt een nieuw boek aan van auteur Rosemarijn Milo!

Voormalig advocaat en rechter Rosemarijn Milo (Amsterdam, 1945) woont in Frankrijk en schreef inmiddels drie boeken: Brieven uit La Dominance (2012), Een vervlogen droom (2019) en Het hoge woord. Binnenkort verschijnt haar vierde telg. Mevrouw Milo zegt daar zelf het volgende over:

"Op deze lente-achtige februaridag van 2021 wil ik jullie graag kond' doen van mijn nieuwste boek, 'Eén jaar uit het leven van P.M.C.J.S. - jaar van honger en muziek'. Ik heb het typoscript afgelopen week naar de uitgever gestuurd. Ik denk dat het nog twee à drie maanden duurt voor het verschijnt. Ik kan niet wachten. Hoe dan ook, het ei is gelegd, en wat voor een ei! Een struisvogelei. Niet omdat het boek zo dik is, maar door de zwaarte van het onderwerp. In dit boek vertel ik het verhaal van maar één jaar uit het leven van mijn moeder, Marth, het jaar dat het zwaarste in haar hele leven moet zijn geweest. Juli 1944 tot juli 1945 - het jaar waarin de hongerwinter zich afspeelde en ik geboren ben. Meer vertel ik er nog niet over. 
 
Voor wie mijn eerdere biografische romans heeft gelezen (Een vervlogen droom' en 'Het hoge woord'), is Marth geen onbekende. De dochter van de jonggestorven Guusje Maes en de sindsdien rouwende Karel Hamer, een vrouw die geen gemakkelijke start in het leven heeft gehad. Dit nieuwe boek kan, net als de andere twee, gelezen worden als een geheel op zichzelf staande geschiedenis. Tegelijkertijd kunnen de drie boeken als drieluik worden beschouwd, waarvan dit nieuwste boek dus de afsluiting vormt. Ik zal jullie op de hoogte houden van de verschijningsdatum en hoop dat dit nieuwe boek bij velen van jullie een warm onthaal vindt."
 
Wij kunnen in elk geval niet wachten!
 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516