Emma Voerman niet langer ónder de radar!

emma 300

Haar zelfgekozen naam is Emma Voerman. Emma heeft zich, sinds de tijd dat ze een jonge jongen was, onder de radar begeven. Dat had ze overigens haast tot kunst verheven. Op haar 55e werd ze Emma, een prachtige vrouw, en begon ze zichzelf stukje bij beetje aan de wereld te laten zien én ... is ze gelukkig met zichzelf. Over haar transitie schreef zij een prachtig manuscript. De titel 'Onder de radar', typeert het grootste deel van haar leven tot nu toe, gevat in een verzameling gebeurtenissen, anekdotes, gedachten en gedichten.

'Onder de radar' is niet het zoveelste boek over transitie. Het is een boek dat vertelt hoe het mogelijk was dat Emma pas op haar 55e ontdekte dat ze trans was en het vertelt over al die mensen die zo ver buiten de hokjes vielen, dat ze zich wel moesten verbergen, mensen die al hun slimheid en fijngevoeligheid hebben gebruikt om niet op te vallen, ze vlogen onder de radar. Ook mensen die niet trans zijn herkennen zich in dit boek. Het boek geeft de stille buitenbeentjes die zich nooit laten horen een stem.

Emma's teksten raakten ons direct en wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat 'Onder de radar' in de winkels terechtkomt. Daartoe gaan wij beginnen met de redactie en vervolgens gaan wij een uitgever zoeken voor dit bijzondere werk.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516