• Start
  • Nieuws
  • The Batavian (De Batavier), van Ted Polet gepubliceerd in het Engels

The Batavian (De Batavier), van Ted Polet gepubliceerd in het Engels

met ted ges 300

De roman 'De Batavier' van Ted Polet verscheen twee jaar geleden in het Nederlands bij uitgeverij Palmslag. 'De Batavier' werd enthousiast ontvangen en NBD Biblion, de inkooporganisatie van de openbare bibliotheken, bestelde het in ruime aantallen. De tweede roman van Ted Polet - 'Het Transport'-  verscheen afgelopen najaar bij Palmslag. Helaas werd het organiseren van een lancering en lezingen, zoals bij 'De Batavier', gedwarsboomd door de lockdown. 

Inmiddels is er een digitale versie van 'De Batavier' in het Engels verschenen via Amazon/Kindle. The Batavian en ook van 'Het Transport' is een Engelse vertaling in voorbereiding.

Voor meer informatie gaat u naar: https://www.amazon.co.uk/dp/B08YX8FFN5/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_MBQP55G7WH9RHS7TAE09

https://tedpoletboeken.blogspot.com/

‘De Batavier’ is een prachtige roman over een jonge zeeman die, om gezondheidsredenen, genoodzaakt is om zijn werk op te geven. Van de erfenis die hij van zijn oom ontvangt, koopt hij echter een tweemaster, knapt die volledig op en gaat ermee richting Middellandse Zee. Tijdens zijn prachtige reizen maakt hij van alles mee. Zo redt hij op enig moment een aantal vluchtelingen uit het water en raakt betrokken bij hun wel en wee.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516