David Persons debuteert op originele wijze!

Zeer recent verscheen Wiel van fortuin van David Persons. Met Wiel van fortuin debuteert Persons en daarbij kiest hij een bijzondere insteek.

In Wiel van fortuin werkt Persons, via herinneringen en huidige gebeurtenissen, toe naar hetgeen feitelijk het thema is van deze originele roman, namelijk financieel misbruik. Vader en zoon, de durfal en de spaarzame man, komen uiteindelijk bieden financieel bedrogen uit.

Persons levert met zijn debuut op stevige wijze zijn visitekaartje af. Een gedurfd onderwerp, fraaie schrijfstijl, fijne, onderhuidse spanning en een knappe constructie waarbij deze debutant speels heen en weer springt tussen heden en (recent)verleden, zijn de ingrediënten van Wiel van fortuin.

Centraal staat de jonge Daan die op enig moment een paar maanden vrij neemt van zijn werk als … om een langgekoesterde droom waar te maken. Hij gaat naar Vegas om te proeven aan het leven van een professionele pokerspeler. Vanaf de pokertafel blikt Daan terug op een hectische periode. Een periode waarin zijn vader Daniel wordt getroffen door een hartinfarct en van het ene op het andere moment redelijk hulpbehoevend is. Daniel is al jaren weduwnaar en heeft sinds zijn alleenstaande status, al diverse vriendinnen versleten. De kordate Bianca, met wie Daan niet echt een klik heeft, lijkt echter een blijvertje, maar is zij wel zuiver in haar bedoelingen jegens Daniel? Je leest het in Wiel van fortuin!

David Persons woont in Utrecht en studeerde Artificial intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. Wiel van fortuin is zijn debuutroman.

ISBN13 9789090343808 | paperback | 218 pagina's: | Into Production Publishing 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516