Interview met auteur Erica Pierik!

Op donderdag 20 mei om 19.30 uur interviewt Kees Jansen auteur Erica Pierik over haar onlangs verschenen boek Op zoek naar rust en iedereen is welkom! Hoe kan dat zult u zich afvragen. Welnu, het interview is via livestream op de website (https://libris.nl/denieuweboekhandel/) en social media-kanaal (https://www.facebook.com/DeNweBoekhandel) van De Nieuwe Boekhandel te volgen.

Op zoek naar rust is hét boek voor al die mensen die –nu meer dan ooit- last hebben van een overbelaste gedachtestroom. Gepieker, getob. Kortom, een ‘vol hoofd’.

Pierik had zelf jarenlang last van drukte in haar hoofd. De hele dag stond haar brein áán. Ze had denkbeeldige conversaties met anderen, stelde vragen bij alles wat ze deed en vooral ook niet deed. Op een dag was ze dat spuugzat; moe van zichzelf en haar continue over elkaar heen buitelende gedachten, besloot ze een boek te schrijven over haar  zoektocht naar rust.

Tijdens het schrijven van Op zoek naar rust komt ze erachter dat ze niet alleen rust in haar hoofd zoekt, maar (vooral) ook rust in haar leven. Ze keert zich af van die voortdurende strijd een betere versie van zichzelf te maken.

Voor al die mensen die zich herkennen in het bovenstaande; zij die ook af willen van die kritische stem in hun hoofd die steeds weer zegt dat alles beter kan of anders moet, is dit boek geschreven. Voor hen zal Op zoek naar rust een feest van herkenning zijn. Met de nodige zelfspot en met beide benen op de grond doet Pierik verslag van haar zoektocht, waarin ze van alles probeert: van meditatie en mindfulness tot timemanagement. Langzaam maar zeker ontdekt zij dat ze niet op zoek is naar rust, maar naar iets anders.

Ben jij er bij?

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516