• Start
  • Nieuws
  • ‘Het lichtbaken’ van Ber Runderkamp verschijnt op 14 juni!

‘Het lichtbaken’ van Ber Runderkamp verschijnt op 14 juni!

Hij debuteerde met ‘Als ik terugkijk’, schreef voor Metro en het Noord-Hollands Dagblad en publiceerde meerdere korte verhalen in diverse verhalenbundels. Met het bloedspannende ‘Het lichtbaken’ waagt Ber Runderkamp zich voor het eerst aan een thriller en wij kunnen alvast verklappen dat het een uiterst spannend boek is.

Geruime tijd geleden benaderde Ber Runderkamp ons met zijn manuscript dat toen nog een andere titel droeg. Hij vroeg ons het manuscript te redigeren en er een uitgever voor te zoeken. Wij waren al vrij snel óm; wat een goed verhaal! Na het redactiewerk selecteerden wij een aantal uitgevers waarvan wij meenden dat ‘Het lichtbaken’ er goed zou passen. Na diverse gesprekken en onderhandelingen, koos Ber voor Palmslag.

Op 14 juni verschijnt ‘Het lichtbaken’ dus en wij zien ernaar uit het uiteindelijke resultaat in handen te hebben!

Het verhaal

Een sadistische kidnapper zorgde vijftien jaar geleden voor veel onrust in de Sint-Christoffellaan in Yreka, Californië. Vader Liam Wenztheta werd opgepakt en veroordeeld voor de ontvoering en castratie van zes jongens. Thomas Renner was een van de ontvoerde jongens. Hij lijkt troost, rust en zingeving gevonden te hebben in de kerk.

Rechercheurs Michael Drove en Sandra Rendis waren verantwoordelijk voor de Sint-Christoffelzaak en gingen in onmin ieder hun weg. Hun paden kruisen vijftien jaar later als een ontdekking wordt gedaan die een heel nieuw licht werpt op de zaak die ze dachten afgesloten te hebben. Drove en Rendis moeten opnieuw samenwerken om het verleden te confronteren. Thomas probeert ondertussen verbeten opnieuw te beginnen. Maar kan dat wel?

De auteur

Ber Runderkamp (1987) woont samen met zijn vriendin in Velsen-Noord. Hij dicht, schrijft columns en publiceert korte verhalen. Zijn werk is gepubliceerd in onder meer het Noord-Hollands Dagblad, Metro, en in de verhalenbundels: ‘Stel je voor dat…’, ‘Gebundelde Liefde’ en ‘Kort & Krachtig’. Zijn debuutroman ‘Als ik terugkijk’ uit 2017 werd enthousiast ontvangen. ‘Het Lichtbaken’ is zijn tweede boekpublicatie.

Benieuwd naar dit bloedstollende boek? Bestel het snel:

14 juni 2021 | Paperback | 14,75x22,5 cm | 312 pagina's | ISBN 9789493059955 | €20,95

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516