Boeiende opdrachten!

We hebben momenteel weer interessante opdrachten onder handen en mooie boeklanceringen achter de rug.

Het is telkens weer bijzonder wanneer er een boek wordt gelanceerd waarbij wij auteur en uitgever bijeen brachten. Zo was dat enige weken geleden het geval met ‘Ik herinner me jou’ van Elly Persons en vorige week met ’n Kleine coronaroman van Jan Heutink. Ook voor auteurs Annet Langendijk en Anne van Zwieten hebben wij een fijne match met geïnteresseerde en enthousiaste uitgevers weten te bewerkstelligen en gaan wij deze week auteur Cora Groenendijk bijstaan in haar definitieve keuze (ja, een luxeprobleem).

Daarnaast zijn wij gestart met de redactie van het manuscript ‘Uitsmijter’ van Perry Rood. We gaan er nog niet teveel over vertellen, maar wat wij wel al kunnen verklappen is dat het spannend, opzienbarend en schokkend is en dat er een aantal ‘grondvesten’ zullen schudden zodra dit boek verschijnt. Want ja, dat dit manuscript als boek zal verschijnen is ons wel duidelijk!

Dan hebben wij onlangs het manuscript ‘Onder de radar’ van Emma Voerman geredigeerd en voor haar een uitgever gezocht en gevonden in het enthousiaste Willems Uitgevers. ‘Onder de radar’ is het bijzondere verhaal van Emma die als Jacob Jan ter wereld kwam. Een bundeling van gebeurtenissen die leiden naar het moment dat Emma, op haar 55e, beseft dat zij vrouw is. Een leven van een mens dat altijd en overal ‘buiten hokjes’ viel en onder de radar vloog om maar te voldoen aan de eisen van haar omwereld. Het gaat echter ook over al die andere mensen die niet in de hokjes passen die ‘wij’ –de massa- hen opleggen en zal derhalve voor heel veel mensen herkenning en erkenning betekenen. De verschijning van dit indrukwekkende boek staat gepland voor begin november en …… dat gaan we samen laten vallen met een theatervoorstelling in Theater De Kikker in Utrecht!

Binnenkort meer over al onze mooie projecten! Wilt u intussen meer weten over wat wij mogelijk voor u kunnen doen? Bel (06-46590516) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ons dan gerust!

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516