‘De geheime wereld van de Tandenfee’

Het kinderboek ‘De geheim wereld van de Tandenfee’ van Mikki de Goede, is feitelijk meer dan alleen een boek. Eigenlijk is het project. Ja u leest het goed, een project. ‘De geheime wereld van de tandenfee’ is namelijk niet alleen een betoverend boek, maar met haar tomeloze creativiteit heeft de auteur een totale belevenis gecreëerd voor kinderen die aan het wisselen zijn.

Het wisselen van tandjes is voor kinderen een bijzondere gebeurtenis. Sommige kinderen vinden het zelfs een beetje eng. Met behulp van ‘De geheime wereld van de tandenfee’ wordt het echter een mooie ervaring. Ouders kunnen samen met hun kinderen de magische wereld van de tandenfee instappen en samen het verhaal van Tinus lezen.

‘De geheime wereld van de tandenfee’ gaat over een ‘jongensfee’ die niets liever wil dan een tandenfee worden. Op een dag is het eindelijk zover en wordt hij toegelaten tot de tandenfeeschool. Zijn beste vriendin, prinses Chloë, heeft maar één wens: de mensenwereld betreden en met een echt persoon praten. Maar haar vader, de koning, vindt dat veel te gevaarlijk. Op een dag bedenkt Chloë een plan en weet ze met Tinus de mensenwereld in te vliegen. Ze reizen door de droomwereld en in de mensenwereld beleven ze samen spannende avonturen; een magische spreuk gaat mis, ze worden bijna gevangen door een kat en ze worden zelfs ontdekt! Zal het hen lukken om terug te reizen naar Feeënland? Zullen hun dromen uitkomen?

Mikki de Goede heeft op subtiele wijze diversiteit in haar boek gebracht. Het hoofdpersonage is een jongensfee! Dat maakt overigens het boek direct geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Aan het einde van het boek wacht de jonge lezers nog een verrassing: een poetsdiploma om het poetsen te stimuleren en een minibrief om uit te knippen, speciaal voor de hulptandenfee.

Auteur Mikki de Goede hanteert een schrijfstijl die naadloos aansluit bij het magische verhaal van de tandenfee en het verhaal wordt in beeld gebracht door middel van werkelijk prachtige illustraties.

Benieuwd geworden? De diverse pakketten kunt u bekijken via https://mdg-kinderboeken.nl/

Het complete pakket bevat het boek, een gratis download code voor de audioversie, een tandenpoetsdiploma, knuffel ‘vuurtje’ het draakje, een tandenbewaardoosje en een droomdeurtje.

Gaat uw kind of kleinkind, nichtje, neefje of buurkind binnenkort wisselen? Maak er een onvergetelijke belevenis van samen met de tandenfee!

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516