‘De lange weg naar morgen’ van auteur Bo Bloem verschijnt dit najaar bij Keytree!

Vandaag ondertekenden auteur Bo Bloem en Arno van den Kieboom van Uitgeverij Keytree het contract waarmee beklonken werd dat Bo's debuutroman ‘De lange weg naar morgen’ in november bij Keytree zal verschijnen.

‘De lange weg naar morgen’ is een psychologische roman over de kracht van vriendschap en liefde, de impact van het verleden op het heden en over het loslaten van oude waarheden. Een boek met boeiende personages en een intrigerend, goed geconstrueerd verhaal met spanning, romantiek en drama en dat alles in een uiterst plezierige schrijfstijl.

Bo Bloem ziet kans om haar hoofdpersonage –Deirdre- zó voor het voetlicht te brengen dat zij onder je huid kruipt en je, als lezer, absoluut móet weten hoe het met haar afloopt.

Deirdre is een jonge vrouw die een uiterst moeilijke jeugd heeft gehad. Haar vader is het schoolvoorbeeld van een narcist en verlaat, wanneer Deirdre nog jong is, het gezin. Haar moeder grijpt vervolgens naar de drank en Deirdre wordt al heel jong gedwongen de zorg voor haar moeder op zich te nemen.

Ondanks deze slechte start in het leven schopt Deirdre het tot concertpianiste, een carrière die zij noodgedwongen zal moeten staken na een auto ongeval samen met haar moeder, die in een coma terechtkomt. Tijdens een bezoek aan haar moeder ontmoet zij Edo, de behandelend arts van haar moeder. Beiden ervaren een aantrekkingskracht die veel verder gaat dan welk gevoel dan ook.

Op enig moment ontdekt Edo de schokkende waarheid over de geheimzinnige band die zij delen en wil niets liever dan haar helpen de demonen uit het verleden te verslaan. Hij zal er echter snel achter komen dat dat niet zo gemakkelijk is als het lijkt.

Afdrukken