HT-C Communicatie en Marketing vertegenwoordigt spreker Emma Voerman

Na een heel leven ‘onder de radar’ pakt Emma Voerman het podium en wij -van HT-C Communicatie en Marketing- zijn er trots op haar te mogen vertegenwoordigen. Wilt u Emma Voerman als spreker boeken, neem dan contact met ons op!

Jarenlang bleef zij angstvallig ‘onder de radar’, voelde zich een buitenbeentje en trachtte zich te schikken naar de verwachtingen van anderen. Emma wás er altijd al, ook toen zij voor de buitenwereld nog Jacob Jan was. Ze hield Emma echter jarenlang verborgen, ook voor zichzelf. Ze vloog onder de radar, hoorde nergens bij en hield zich gedeisd. Een lange reeks gebeurtenissen leidden ertoe dat ze op haar 55e jaar de stap zette om zichzelf te kunnen zijn.

Nu is Emma Voerman een stralende vrouw die vol in het leven staat, niet langer ‘onder de radar’ vliegt, maar juist het podium pakt. En dat podium pakken doet Emma dan ook letterlijk. Op 4 november a.s. met haar theatervoorstelling ‘Onder de radar’, die gecombineerd wordt met het verschijnen van haar gelijknamige boek, maar ook als spreker.

Haar boek, theatervoorstelling én haar lezingen staan in het teken van het onder de radar vliegen, iets wat zij beslist niet als enige heeft gedaan. Iedereen die, om wat voor reden dan ook, het gevoel heeft een buitenbeentje te zijn, er niet werkelijk bij te horen, vliegt min of meer onder de radar. Voor hén doet Emma haar verhaal.

Boekingen

Voor meer informatie over Emma Voerman als spreker bezoekt u https://www.emmavoerman.nl/spreker/ en/of neemt u contact op met haar agent: Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516. Hier kunt u tevens terecht voor boekingen.

Afdrukken