Mijn kind, sterk kind is geen opvoedboek!

Eerder dit jaar verscheen bij Willems Uitgevers het boek ‘Mijn kind, sterk kind’ van auteur Nele de Boeck. De titel doet vermoeden dat het hier gaat om een opvoedboek, maar niets is minder waar. ‘Mijn kind, sterk kind’ is een boek voor iedereen!

Auteur van ‘Mijn kind, sterk kind’ is Nele De Boeck, zelfvertrouwencoach en (plus)ouder. Haar jarenlange ervaring én haar diepe interesse in de mens, deden haar beseffen dat wanneer ouders zelfverzekerd zijn en goed in hun vel zitten, zij dat doorgeven aan hun kinderen. Toch is het boek ook niet uitsluitend bedoeld voor mensen met kinderen. Ook niet-ouders hebben veel aan  ‘Mijn kind, sterk kind’. Door dit boek ontdek je  waar jouw lage zelfbeeld vandaan komt en waarom je sommige zaken (niet) doet.

Bovendien bleken, vrijwel zonder uitzondering, kinderen van ouders, die positief in het leven staan en zich krachtig voelen, zelf ook op te groeien tot sterke, assertieve kinderen/jongeren. Tot deze conclusie kwam De Boeck niet zomaar. Haar jarenlange ervaring als gediplomeerd Life coach, Zelfvertrouwen- en assertiviteitscoach, Systeemcoach, Loopbaancoach én als moeder van twee meiden en plusmama van twee jongens bezorgden haar deze kennis. De kennis die zij, via ‘Mijn kind, sterk kind’, deelt met de rest van de wereld.

De Boeck: “Natuurlijk willen wij als ouders dat onze kinderen gelukkig en sterk in het leven staan. Alleen beseffen we niet dat onze kinderen meer leren uit onze handelingen dan van onze woorden. Daarom is het noodzakelijk om zelf sterk in onze schoenen te staan, om ons bewust te zijn van ons eigen doen en laten en de impact hiervan.”

‘Mijn kind, sterk kind’ bestaat overigens zeker niet uit louter ‘droge’ informatie, maar is doorspekt met vlotte en soms geestige tips, tools, tricks en advies hoe ouders zichzelf zó kunnen veranderen dat de kinderen automatisch mee veranderen.

Mijn kind, sterk kind is als 150 pagina’s tellende paperback bij Willems Uitgevers. Het ISBN luidt: 9789492419828 en het boek kost € 20,--.

 

De auteur

Nele De Boeck (1978) heeft sinds haar studietijd een grote passie voor communicatie, persoonlijke groei, connectie tussen mensen, intermenselijke relaties, muziek, theater, zelfvertrouwen, assertiviteit. Van jongs af aan wilde zij al mensen helpen zich goed, sterker laten voelen en hen te laten lachen. Het werd haar missie….

Afdrukken