• Start
  • Nieuws
  • Emma Voerman lanceert boek met theatervoorstelling ‘Onder de radar’! Ben jij er bij?

Emma Voerman lanceert boek met theatervoorstelling ‘Onder de radar’! Ben jij er bij?

Begin november verschijnt ‘Onder de radar’ het bijzondere boek van Emma Voerman. De lancering van dit boek gaat gepaard met een theatervoorstelling! Op 4 november a.s. om 20.00 uur zal Emma Voerman haar plek op het podium pakken in Theater De Kikker in Utrecht aan de Ganzenmarkt 14. Vandaag rondde Emma de teksten voor haar theatervoorstelling af. Ben jij er bij?

Onder de radar is het bijzondere verhaal van Emma Voerman die als Jacob Jan Voerman ter wereld kwam. Nu, als Emma Voerman hebben wij te maken met een stralende vrouw die vol in het leven staat, niet langer ‘onder de radar’ vliegt, maar juist het podium pakt. De weg daarheen was er echter een vol hobbels en hindernissen.

Kortom, Onder de radar is het indrukwekkende verhaal van een mens die altijd en overal ‘buiten hokjes’ viel maar even zoveel over al die andere mensen die niet in de hokjes passen die ‘wij’ –de massa- hen opleggen.

Op 4 november a.s. om 20.00 uur betreedt Emma het podium van Theater De Kikker in Utrecht. Er zijn twee soorten kaarten beschikbaar voor de voorstelling; live in het theater of via livestream. Theater De Kikker is rolstoeltoegankelijk, er zijn een tolk gebarentaal en een schrijftolk aanwezig. De livestream is dus ondertiteld.

De kaarten zijn te verkrijgen via:

Onder de radar / livestream: https://apps.ticketmatic.com/widgets/theater_kikker/addtickets?event=164761705222

Onder de radar / live in theater:

https://apps.ticketmatic.com/widgets/theater_kikker/addtickets?event=244261273055

Beide opties kosten € 12,50 per stuk en zijn tot aan de dag van de voorstelling en mits niet uitverkocht, in te wisselen voor de andere optie.

Het boek van Emma Voerman –‘Onder de radar’ is inmiddels te bestellen via: https://boeken.cafe/boeken/9789493242258/onder-de-radar/

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516