Mooie plannen rondom ‘Esmé’!

Vandaag hebben Annet Langedijk en ik plannen gesmeed; plannen rondom haar prachtige debuutroman ‘Esmé’. ‘Esmé’ is nog maar net verschenen, maar de reacties zijn unaniem enthousiast en lovend, tja en dan wil je natuurlijk méér. Meer lezers in dit geval. Het debuut van Annet Langedijk is -en ik kan het zeggen- de auteur zelf is daar veel te bescheiden voor, zo’n mooi boek dat het simpelweg een ruim lezerspubliek verdient!
 
Het verhaal gaat over –hoe kan het ook anders- Esmé. Esmé kent een moeilijke jeugd, die ze voornamelijk doorbrengt met haar alcoholische vader. Op haar 16e gaat ze samenwonen en breekt met haar vader. Wanneer ze jaren later de melding krijgt dat haar vaders gezondheid met sprongen achteruit gaat, keert ze, met lood in haar schoenen, terug naar haar geboorteplaats. Daar gebeurt er van alles en de oude en nieuwe bekenden die ze daar ontmoet, doen haar beseffen wie ze werkelijk is en wat ze wil.
 
‘Esmé’ is een bijzonder mooi, gelaagd verhaal, gepresenteerd in een vlotte, warme schrijfstijl van een nieuwe, zeer getalenteerde auteur!

Esmé | Futuro Uitgevers | ISBN9789492939708, 9789492939722 | Paperback, 208 pagina’s

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516