• Start
  • Nieuws
  • ‘Onder de radar’ van Emma Voerman in herdruk!

‘Onder de radar’ van Emma Voerman in herdruk!

Onlangs verscheen bij Willems Uitgevers het boek ‘Onder de radar’ van Emma Voerman. Haar boek en gelijknamige theatervoorstelling waarmee de lancering werd ‘gevierd’, werden bijzonder enthousiast ontvangen en inmiddels is ‘Onder de radar’ toe aan een tweede druk!

Onder de radar is het bijzondere verhaal van Emma Voerman die als Jacob Jan Voerman ter wereld kwam. Nu, als Emma Voerman hebben wij te maken met een stralende vrouw die vol in het leven staat, niet langer ‘onder de radar’ vliegt, maar juist het podium pakt. De weg daarheen was er echter een vol hobbels en hindernissen.

Kortom, Onder de radar is het bijzondere en indrukwekkende verhaal van een mens die altijd en overal ‘buiten hokjes’ viel maar even zoveel over al die andere mensen die niet in de hokjes passen die ‘wij’ –de massa- hen opleggen. Kortom, een boek voor álle buitenbeentjes in onze maatschappij.

Het boek van Emma Voerman –‘Onder de radar’ is te bestellen via uw boekhandel, alle reguliere kanalen en: https://boeken.cafe/boeken/9789493242258/onder-de-radar/

Emma Voerman is ook te boeken als spreker. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met haar agent –Hanneke Tinor-Centi- via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

***

Voor vragen of interviews met de auteurs kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van

HT-C Communicatie en Marketing (verantwoordelijk voor de publiciteit van Willems Uitgevers in Nederland) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516