Boekpresentatie "Kruimels zijn ook brood"

Op woensdag 21 juni van 14:00 tot 15:30 uur vindt de presentatie plaats van het autobiografische boek van onze client, Marelle Boersma en haar vader Joop. Zij vertellen over de totstandkoming van het boek en beantwoorden vragen. Uiteraard kunt u de boeken laten signeren. De presentatie vindt plaats in boekhandel Colofon, Bakkerstraat 56 in Arnhem.


Aansluitend kan de liefhebber deelnemen aan een wandeling met Marelle door het Sonsbeekpark (alleen als het weer het toelaat), daar waar de gesprekken tussen vader en dochter plaatsvonden.

Bijna een eeuw leven vat je niet in één gesprek samen. Toch is dat precies wat Marelle wil: met haar negentigjarige vader praten over wezenlijke zaken, over ervaringen van vroeger. Tijdens een wandeling door Arnhem komen ze tot de kern van het leven. Wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Zijn dat de genen? Of wordt het leven op een andere manier doorgegeven van ouder op kind?
Eerst komen er wat aarzelende ontboezemingen, over de armoede in Joops jeugd, het onderduiken in de oorlog. Daarna delen ze diepe emoties met elkaar die ze altijd voor elkaar verborgen hebben gehouden...

Hanneke Tinor-Centi (HT-C-communicatie) schreef: "‘Kruimels zijn ook brood’ is een treffend, rakend en schurend boek."

   

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516