Emma Voerman ontroert publiek Spoken Word Night

 
Emma Voerman, auteur van de rakende bundel 'Onder de radar' was een van de sprekers tijdens het door Oxfam Novib georganiseerde 'Spoken Word Night' dat op vrijdag 11 maart jl. plaatsvond in Bibliotheek Neude in Utrecht. Onder de rakende titel 'Samen strijden wij voor gelijkheid' pakten diverse sprekers het podium. Emma was één van hen en wist, net als met haar bundel, haar publiek te amuseren én te emotioneren met haar verhaal. 
Het was niet voor het eerst dat Emma Voerman haar publiek wist te roeren met haar eigen verhaal. De lancering van haar bundel vond plaats in Theater De Kikker in Utrecht en ook daar was het publiek zeer enthousiast over haar rakende optreden. In haar bundel 'Onder de radar' vertelt zij haar eigen, bijzondere verhaal. Het verhaal van Emma Voerman die als Jacob Jan Voerman ter wereld kwam en hoe zij, na een leven vol hobbels en hindernissen en vooral niet begrepen worden en niet begrijpen, Emma werd. Nu, als Emma Voerman hebben wij te maken met een stralende vrouw die vol in het leven staat, niet langer 'onder de radar' vliegt, maar juist -ook nu- het podium pakt.
 
Kortom, 'Onder de radar' is het bijzondere en indrukwekkende verhaal van een mens die altijd en overal 'buiten hokjes' viel maar even zoveel over al die andere mensen die niet in hokjes passen en die 'wij' -de massa- hen opleggen. Kortom, 'Onder de radar' is een boek voor álle buitenbeentjes in onze maatschappij en is te bestellen via uw boekhandel, alle reguliere kanalen en via  https://boeken.cafe/boeken/9789493242258/onder-de-radar/
 
Emma Voerman is ook te boeken als spreker. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met haar agent –Hanneke van de Water - via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

Bijgaande foto's zijn van de hand van © Ebru Aydin.

Afdrukken