Vandaag verschenen: 'Geest in nood' van Bo Bloem!

Vandaag, 11 april, is het de geboortedag van auteur Bo Bloem én de dag dat haar nieuwe roman 'Geest in nood' verschijnt! 'Geest in nood', is vanaf heden te bestellen via alle boekhandels en via uitgever www.uitgeverijkeytree.nl.
Het boek vertelt in grote lijnen haar eigen verhaal, geromantiseerd omdat haar geheugen nog steeds grote hiaten vertoond maar ook omdat Bo haar verhaal gemakkelijk leesbaar en voor iedereen toegankelijk wilde maken. 'Geest in nood' gaat over een leven met DIS en depersonalisatie, de reis naar acceptatie en het kunnen vinden van een zeker evenwicht tussen de verschillende delen. Een prachtige psychologische roman met fictieve hoofdpersonen die de lezer meeneemt en tracht begrijpelijk te maken hoe het is om te leven met een verbrokkeld bewustzijn en de eeuwige strijd om geluk te vinden. 
 
Bo Bloem debuteerde vorig jaar met 'De lange weg naar morgen', dat bijzonder enthousiast werd ontvangen en met 'Geest in nood' weet deze talentvolle auteur opnieuw een pareltje uit haar pen te toveren. Een prachtige psychologische roman vol diepgang, romantiek en spanning. ‘Geest in nood’ vertelt het verhaal over een jonge vrouw –Mariska- die de stad is ontvlucht. Ze vindt  een baan bij de plaatselijke manege en lijkt haar draai gevonden te hebben. Als op een dag de CEO van een computerbedrijf, Joep Broekhof, zich met zijn Spaanse paard Allegro bij de manege meldt, verandert het leven van de schuchtere Mariska en begint ze er voorzichtig in te geloven dat er ook voor haar een kans op geluk weggelegd is. De ontluikende relatie tussen Joep en Mariska komt onder  extreme druk te staan wanneer het verleden van Mariska hen inhaalt.. en Joep en Mariska hun angsten het hoofd moeten bieden.
 
Geest in nood | paperback, 295 pagina's | Uitgeverij Keytree |SBN9789492719461

Afdrukken