Nieuwe manuscripten

Wij prijzen ons gelukkig met het feit dat wij met regelmaat fraaie manuscripten in handen krijgen die nog een goed ‘onderkomen’ zoeken. Ofwel, wij zijn met even grote regelmaat op zoek naar uitgeverijen die deze manuscripten willen uitgeven.

 

Vaak betreft dat het werk van debuterende auteurs en dat houdt in dat je soms zomaar in een manuscript begint te lezen en denkt: ‘Wauw, wat is dit een juweel’! Dat is het verrassende van ‘nieuwe’ auteurs. Je verwacht niets.

Maar, ook auteurs die al eerder zijn gepubliceerd komen bij ons voorbij. Zo vertegenwoordigden wij onder meer Simon Hammelburg, Marella Boersma, Rob Bakker en Nadine Barroso. Zeker niet de eerste de beste.

Wij proberen altijd de perfecte match te bewerkstelligen tussen manuscript, auteur én uitgever. Tot nu toe is ons dat in de meeste gevallen uitstekend gelukt en daar zijn wij trots op.

Hebt u een manuscript (bijna) gereed en bent u op zoek naar een uitgever? Laat het ons dan weten. Ook uitgevers zijn uiteraard van harte welkom om hun interesse kenbaar voor nieuwe manuscripten. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516 zijn wij bereikbaar.

Afdrukken