HT-C Communicatie en Marketing bemiddelt succesvol

Onlangs werd het contract ondertekend waarmee auteur Monique Hoolt zich verbindt aan Uitgeverij Futuro. De overeenkomst betreft de debuutroman ‘Tamar’ van Hoolt. HT-C Communicatie trad op als literair agent voor de debuterende auteur en bracht haar in contact met Futuro. In het voorjaar van 2017 verschijnt het debuut van Hoolt.

‘Tamar’ speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over het maken van morele keuzes in oorlogstijd. Het verhaal wordt vanuit drie verschillende (vrouwelijke) perspectieven verteld.

Monique Hoolt met Hanneke Tinor CentiTinor-Centi over ‘Tamar’: “En dan, schijnbaar uit het niets, komt er een manuscript op je pad dat zo mooi is dat je niet begrijpt dat deze auteur, Monique Hoolt, niet veel eerder is gaan schrijven.”

Al eerder bemiddelde HT-C Communicatie en Marketing succesvol tussen auteurs en uitgevers, onder meer voor Simon Hammelburg, auteur van het briljante ‘Van binnen is alles stuk’. Zijn nieuwe boek; een novelle met als titel ‘Het voorgesprek’, verschijnt dit voorjaar bij Aspekt.

Inmiddels hebben auteurs Bert Haak en Marelle Boersma zich bij HT-C Communicatie en Marketing aangemeld voor bemiddeling van hun nieuwe boeken! Haak wil Tinor-Centi als literair agent voor zijn nieuwe roman ‘De Weduwnaar’ en Boersma schreef samen met haar vader het indrukwekkende boek ‘Kruimels zijn ook brood’.

Meer weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-46590516 of ga naar deze pagina van onze website

Afdrukken