• Start
  • Nieuws
  • René van Rooij presenteert roman ‘Het korte leven van Heleen’ bij Scheltema in Amsterdam!

René van Rooij presenteert roman ‘Het korte leven van Heleen’ bij Scheltema in Amsterdam!

Op 12 april om 16.00 uur a.s. zal auteur René van Rooij, zijn nieuwe roman ‘Het korte leven van Heleen’ presenteren bij Boekhandel Scheltema aan het Rokin 9 in Amsterdam. Als sprekers zullen deze middag Liesje Schreuders (literatuurhistorica en auteur), Mark Swan, editor van het volgende boek van Van Rooij en Perry Pierik van Uitgeverij Aspekt optreden.

Vanzelfsprekend is er tevens gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, de auteur te spreken en een (gesigneerd) exemplaar van ‘Het korte leven van Heleen’ aan te schaffen.

‘Het korte leven van Heleen’ is een meeslepende literaire roman, die zich afspeelt in de roaring sixties. Het verhaal is echter van alle tijden. Het is een boek over mensen die elkaar pas zeggen wat er gezegd had moeten worden als het te laat is.

Het verhaal wordt verteld door de jonge Heleen en door te kiezen voor deze vorm, komt hoofdpersoon Heleen heel dicht bij de lezers. Auteur René van Rooij geeft er blijk van zich uitstekend te kunnen verplaatsen in de gedachtewereld van de jonge Heleen. Met zijn uiterst fraaie schrijfstijl heeft Van Rooij een literair hoogstandje afgeleverd met zijn ‘Heleen’.

Van Rooij is zeker geen nieuweling in het boekenvak. Dr. René van Rooij (1947) is jurist en auteur. Hij publiceerde eerder de romans, 'De Overname', 'De Benoeming' en 'De Handshake' alsmede de biografie van Ad Scheepbouwer. 'Het korte leven van Heleen' is echter een boek van een geheel ander genre dan zijn eerdere werken.

Interesse om deze boekpresentatie bij te wonen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516