Boeklancering Simon Soesan succesvol!

Op zaterdag 1 september jl. vond in de Openbare Bibliotheek aan het Roelof Hartplein in Amsterdamde lancering plaats van de nieuwste verhalenbundel 'Ik ben jij' van Simon Soesan. Het werd een plezierige bijeenkomst met een zeer geïnteresseerd publiek. Bianca Daniels van Uitgeverij Gopher verzorgde de inleiding en Simon en ik -als zijn literair agent- hebben de inhoud en achtergronden van het boek toegelicht.

De nieuwe bundel is samengesteld uit de vele korte verhalen die Simon de afgelopen tijd heeft geschreven. De verhalen zijn gebaseerd op alledaagse gebeurtenissen in het hedendaagse Haifa (Israël) en schetsen een volledig ander beeld van de samenleving in Israël dan die via de media tot ons komt. De bundel bevat een variatie van vermakelijke en emotionele verhalen en dat, samen met het feit dat het ons de ogen opent voor de werkelijkheid, maakt het tot een bijzonder boeiend geheel!

Met een tevreden en trots gevoel kijken wij terug op de lancering. Er ging een uiterst fijne samenwerking aan vooraf die zich uiteraard voornamelijk digitaal en via de telefoon afspeelde aangezien Simon Soesan al ruim 45 jaar in Israel woont. Ik redigeerde de vele verhalen die de auteur mij toestuurde en stelde er de bundel van samen. Vervolgens ging ik op zoek naar een uitgever, die ik al snel vond in het -inmiddels in Harderwijk gevestigde- Gopher.

Hiermee is de samenwerking zeker nog niet ten einde want Simon Soesan heeft zijn volgende project al weer onderhanden...

'Ik ben jij' is inmiddels overal verkrijgbaar; het ISNB-nummer is 9789492984210.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516