Nieuwe klant: auteur Viviane Gerits!

De Vlaamse auteur, Viviane Gerits, heeft al twee heerlijke feelgood romans op haar naam staan, te weten 'Hond in kegelspel' en 'Witte zwanen, grijze zwanen'. Nu schreef zij een thriller. Een hele fijne kan ik u verklappen. Ik ben er dan ook reuze trots op mij inmiddels de literair agent van deze auteur te mogen noemen!

 

Het manuscript 'Ik weet wat je deed' heb ik inmiddels in handen en de eerste stap is nu om dé ideale uitgever te vinden voor dit boek. Een uitgever waar niet alleen het boek, maar ook Viviane als auteur goed past. De klik tussen uitgever en auteur is namelijk net zo belangrijk als het enthousiasme van de uitgever over het aangeboden manuscript.

'Ik weet wat je deed' is niet zomaar een thriller, maar een thriller met diepgang waarin de gedachten en beweegredenen van de personages meer worden uitgediept dan in de meeste thrillers het geval is. Uitgevers die op voorhand geinteresseerd zijn, nodig ik van harte uit hun interesse kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

U, als lezer houd ik vanzelfprekend op de hoogte van 'Ik weet wat je deed'!

 

 

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516