• Start
  • Nieuws
  • Noord-Hollandse bedrijven slaan handen ineen

Noord-Hollandse bedrijven slaan handen ineen

HT-C Communicatie en Marketing en Muzo Media, beide gevestigd in Obdam, gaan –op projectbasis- met elkaar samenwerken. HT-C Communicatie en Marketing is actief binnen de communicatiebranche. Een van de vele diensten van dit bureau is het schrijven van teksten voor allerlei doeleinden en doelgroepen. Zij krijgen met regelmaat verzoeken van klanten om de teksten voor een nieuwe website te schrijven waarbij een derde partij de bouw van de site voor zijn rekening neemt.

HT-C heeft al geruime tijd een prima samenwerking met het in Hoorn gevestigde 1place4ads. Dit bedrijf bouwt uiterst professionele en aantrekkelijke Joomla sites. Sommige klanten geven echter de voorkeur aan Wordpress. Een samenwerkingspartij voor Wordpress sites heeft HT-C nu gevonden in Muzo Media.

Hanneke Tinor-Centi, directeur van HT-C Communicatie en Marketing: “Wij kijken met enthousiasme uit naar het eerste gezamenlijke project met Muzo Media dat wij binnenkort gaan verwezenlijken. Het is bijzonder plezierig om met een vaste webdeveloper te werken en het heeft bovendien veel voordelen voor de klant. Ontwerper en copywriter overleggen veel zaken samen en komen vervolgens met een voorstel dat, qua tekst en ontwerp, naadloos op elkaar aansluit. Dat hebben wij al diverse keren mogen ervaren met Renate Gravendijk van 1place4ads. Een samenwerking waarbij wij elkaar direct begrijpen en snappen waar we naartoe willen. Op basis van de verkennende gesprekken, hebben wij er alle vertrouwen in dat de samenwerking met Ronald van der Son van Muzo Media van een vergelijkbaar niveau gaat zijn.”

Hebt u ook plannen voor een nieuwe website? Neem dan contact op met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46590516.

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516