Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen?

Dit jaar is bijna voorbij en dan gaan we richting 2017. Wat zal dat jaar ons brengen? HT-C Communicatie en Marketing gaat in elk geval vol enthousiasme het nieuwe jaar in! Heel veel plannen, interessante afspraken en vooral mooie opdrachten.

Zo staat er voor dit jaar nog een afspraak gepland met Marcel Roozeboom van Futuro Uitgevers. Volgend jaar gaat van start met een afspraak met de manager van een prachtig landgoed annex horeca gelegenheid in de kop van Noord-Holland en een meeting met een mooi bedrijf in de wegenbouw.

Kunnen wij in 2017 ook voor u iets betekenen op het gebied van Communicatie en Marketing? Heeft u behoefte aan nieuwe teksten voor uw website? Ondersteuning bij het creëren van content voor uw social media? Wilt u in 2017 uw communicatieplan gerealiseerd zien? Het zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Wellicht bent u uitgever of auteur en wilt u ons inschakelen voor het redigeren van uw manuscript of de marketing voor uw boek.

Wanneer u contact met ons opneemt via 06-46590516 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan bespreken wij graag de vele mogelijkheden met u.

Voor nu wensen wij u hele gezellige feestdagen en een gezond en succesvol 2017!

Afdrukken