Wat doen wij

HT-C-Communicatie en Marketing biedt een keur aan communicatie-/marketingdiensten. Onze klanten bevinden zich veelal in de boekenbranche, maar ook het bedrijfsleven zijn wij met regelmaat van dienst. U kunt bij ons terecht voor communicatieadvies, het schrijven van teksten voor allerlei doelgroepen en doeleinden, (boek)marketing, manuscriptbeoordeling, interviews, social media content, het organiseren van (boek)evenementen en literair agentschap en nog veel meer. 

Enkele mogelijkheden:

Communicatieadvies

communicatie advies ht c Natuurlijk gaan wij eerst met u in gesprek. Om u te leren kennen én om samen te bepalen wat uw doelgroep is en waar die zich bevindt. Wij adviseren u over de te volgen communicatiestrategie waarmee wij uw doelgroep bereiken. Vervolgens schrijven wij (desgewenst) een marketing-/communicatieplan voor uw organisatie of boek en stellen de optimale middelenmix samen. Bent u enthousiast? Dan voeren wij het plan voor u uit. 

Social Media / Content

Wij creeren voor u een social media account, houden dat actief bij en zorgen voor meer volgers. Naast het schrijven van informatieve, inspirerende en onderhoudende content en het reageren op berichten, zorgen wij ervoor dat u op een effectieve manier uw (specifieke) doelgroep bereikt.

Website / webteksten

Een goed gestructureerde, aantrekkelijke website die uw bezoekers ook nog eens ware online ervaring biedt, levert u klanten op. Een klantvriendelijke, logische navigatie, aansprekende, prikkelende en vindbare (SEO) teksten, beleving door middel van film-/beeldmateriaal en interactie maken het grote verschil. Natuurlijk moet de uitstraling van uw website naadloos aansluiten bij uw imago. Hij moet echter ook verleid worden verder te kijken op uw website én in actie te komen. Contact met u zoeken, informatie opvragen, een afspraak met u willen, etc. Dát is wat wij voor u willen bereiken.

Kortom, de tijd dat een website slechts een digitale folder was, is voorbij. Dat beseffen wij ons én het inspireert ons om het ánders te doen. Wij schrijven de teksten voor uw website. Onderscheidende, aansprekende teksten die passen bij uw boek, product of dienst. Teksten die SEO-proof zijn en zeker niet beginnen met 'Welkom....', want dat kan anno 2021 dus écht niet meer...

Desgewenst schakelen wij een vormgever en/of webdeveloper in, waarvan wij er velen in ons netwerk hebben en waarvan wij denken dat hij/zij goed bij u past. Samen maken wij van uw website een online beleving!

Tekst & Redactie

Gediplomeerd en gepassioneerd copywriter, Hanneke Tinor-Centi, schrijft voor iedere uiting een aansprekende, inspirerende, originele tekst die volledig is afgestemd op uw doelgroep(en). Persbericht, interview, redactioneel artikel, webteksten, social media content, het kan allemaal.

Ook het redigeren van uw teksten c.q. manuscripten, nemen wij graag voor onze rekening. 

Drukwerkcoördinatie

HT C drukwerk coordinatieEen aansprekende flyer, overzichtelijke brochure, een gestructureerd beleidsplan of jaarverslag. Wij verzorgen voor u een aantrekkelijk ogend en professioneel eindproduct. Door onze ervaring met drukwerkbegeleiding in combinatie met een royaal netwerk bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Evenementen

Bij de organisatie van een evenement komen alle denkbare vormen van communicatie bij elkaar. Aankleding en zichtbaarheid van het evenement, pers, uitnodigingen, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven. HT-C Communicatie en Marketing regelt het met plezier voor u. En uiteraard bewaken wij de begroting zodat u achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan.

laptop red htc communicatie

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516