Wat doen wij

HT-C-Communicatie en Marketing biedt een keur aan communicatie-/marketingdiensten. Onze diensten variëren van het opstellen en implementeren van een communicatieplan, het schrijven van teksten tot het tijdelijk invullen van uw personele probleem m.b.t. uw communicatie.

Enkele mogelijkheden:

Communicatieadvies

communicatie advies ht cSamen tot de kern komen: Waar gaat het om, wie moeten we bereiken en hoe gaan we dat doen. Wij adviseren u over de te volgen communicatiestrategie waarmee we de doelgroep bereiken. HT-C Communicatie en Marketing schrijft het communicatieplan en stelt de optimale middelenmix samen. Desgewenst voeren wij het plan ook uit. Een goede strategie is belangrijk, maar ook een goede uitvoering is onontbeerlijk.

Huisstijl

Een goed doordachte huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en werkt kostenbesparend. Met ruime ervaring in het coördineren van dergelijke trajecten en een royaal netwerk wordt het hele project voor u uitgevoerd.

Social Media / Content

Wij creeren voor u een social media account en houden die actief bij. Naast het schrijven van afwisselende content en het reageren op berichten, zorgen wij ervoor dat u op een effectieve manier uw (specifieke) doelgroep bereikt.

Een goed opgebouwde website met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem levert u voordelen op. Een wijziging in de menustructuur, het plaatsen van een bericht of het toevoegen van beeldmateriaal kan zorgen voor het grote verschil. In ons netwerk hebben wij vormgevers en bouwers die service en kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Tekst & Redactie

Tekst voor een brochure, jaarverslag, website, nieuwsbrief of persbericht. Voor iedere uiting schrijft HT-C Communicatie en Marketing een aansprekende tekst, afgestemd op uw doelgroep(en). Ook het redigeren van bestaande teksten behoort tot de mogelijkheden.

Drukwerkcoördinatie

HT C drukwerk coordinatieEen aansprekende flyer, overzichtelijke brochure, een gestructureerd beleidsplan of jaarverslag. Wij verzorgen voor u een aantrekkelijk ogend en professioneel eindproduct. Door onze ervaring met drukwerkbegeleiding en ons netwerk bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Evenementen

Bij de organisatie van een evenement komen alle denkbare vormen van communicatie bij elkaar. Aankleding en zichtbaarheid van het evenement, pers, uitnodigingen, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven. HT-C Communicatie en Marketing regelt het met plezier voor u. En uiteraard bewaken wij de begroting zodat u achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan.

laptop red htc communicatie

Afdrukken E-mail

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516