Wat doen wij

HT-C-Communicatie en Marketing biedt een keur aan communicatie-/marketingdiensten. Wij bedienen daarmee het bedrijfsleven en hebben inmiddels een specialistisch aanbod samengesteld voor de boekenbranche. Onze diensten variëren van het opstellen en implementeren van communicatieplannen, het schrijven en redigeren van teksten tot het organiseren van (boek)evenementen en literair agentschap.

Enkele mogelijkheden:

Communicatieadvies

communicatie advies ht c Natuurlijk gaan wij eerst met u in gesprek. Om u en uw organisatie te leren kennen én om samen te bepalen wat de kernboodschap van uw organisatie is en wie we met die boodschap willen bereiken op een manier die aanspreekt, inspireert en aanzet tot actie! Wij adviseren u over de te volgen communicatiestrategie waarmee we uw doelgroep bereiken. HT-C Communicatie en Marketing schrijft uw communicatieplan en stelt de optimale middelenmix samen. Desgewenst voeren wij het plan ook voor u uit. Een goede strategie is belangrijk, maar ook een goede uitvoering is onontbeerlijk!

Huisstijl

Een goed doordachte huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en werkt kostenbesparend. Met ruime ervaring in het coördineren van dergelijke trajecten en een royaal netwerk voeren wij het hele project voor u uit.

Social Media / Content

Wij creeren voor u een social media account, houden dat actief bij en zorgen voor meer volgers. Naast het schrijven van informatieve, inspirerende en onderhoudende content en het reageren op berichten, zorgen wij ervoor dat u op een effectieve manier uw (specifieke) doelgroep bereikt.

Website / webteksten

Een goed gestructureerde, aantrekkelijke website die uw bezoekers/prospects/klanten ook nog eens ware online ervaring biedt, levert u klanten op. Een klantvriendelijke, logische navigatie, aansprekende, prikkelende en vindbare (SEO) teksten, beleving door middel van film-/beeldmateriaal en interactie maken het grote verschil. Natuurlijk moet de uitstraling van uw website naadloos aansluiten bij het imago van uw organisatie en moet de bezoeker van uw site een duidelijk beeld krijgen van uw organisatie. Hij moet echter ook verleid worden verder te kijken op uw website én in actie te komen. Contact met u zoeken, informatie opvragen, een afspraak met u willen, etc. Dát is wat wij voor u willen bereiken.

Kortom, de tijd dat een website slechts een digitale folder was, is voorbij. Dat beseffen wij ons én het inspireert ons om het ánders te doen. Wij schrijven de teksten voor uw website. Onderscheidende, aansprekende teksten die passen bij uw product of dienst. Teksten die SEO-proof zijn en zeker niet beginnen met 'Welkom....', want dat kan anno 2018 dus écht niet meer...

Desgewenst schakelen wij een vormgevers en/of webdevelopers in, waarvan wij er velen in ons netwerk hebben en waarvan wij denken dat hij/zij goed bij u past. Samen maken wij van uw website een online beleving!

Tekst & Redactie

Tekst voor een brochure, jaarverslag, website, nieuwsbrief of persbericht. Voor iedere uiting schrijft HT-C Communicatie en Marketing een aansprekende, inspirerende, originele, prikkelende tekst die volledig is afgestemd op uw doelgroep(en). Ook het redigeren van bestaande teksten doen wij graag voor u.

Drukwerkcoördinatie

HT C drukwerk coordinatieEen aansprekende flyer, overzichtelijke brochure, een gestructureerd beleidsplan of jaarverslag. Wij verzorgen voor u een aantrekkelijk ogend en professioneel eindproduct. Door onze ervaring met drukwerkbegeleiding en ons netwerk bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Evenementen

Bij de organisatie van een evenement komen alle denkbare vormen van communicatie bij elkaar. Aankleding en zichtbaarheid van het evenement, pers, uitnodigingen, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven. HT-C Communicatie en Marketing regelt het met plezier voor u. En uiteraard bewaken wij de begroting zodat u achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan.

laptop red htc communicatie

Afdrukken E-mailadres

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: info@ht-c-communicatie.nl    
Mobiel: 06-46590516